609.259 tevreden klanten

Kerst
VarioSling Is zeer eenvoudig eenvoudig te installeren en met een gewicht van slechts 600 gram kan makkelijk meegenomen worden. De banden zijn wasbaar, kleurecht en speciaal genaaid zodat een comfortabele training kan worden gegarandeerd. Suspension trainers VS11

VarioSling Basic

Nummer 4 van de meest verkochte Suspension trainers
99,00 €
49,50 € incl. BTW kosteloos in 2X

LevertijdBezorging volgende werkdagMinder dan 5 beschikbaar

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen VarioSling Basic


VarioSling ® Basic made in germany

De VarioSling is de mobiele sportschool voor het hele lichaam. Meer dan 300 oefeningen kunnen binnen of buiten worden uitgevoerd. Klaar voor een snelle harde fitnesstraining op elk gewenst moment, waar dan ook.

De Sling Fitness Training is de nieuwe trend in de Verenigde Staten en heeft een revolutie teweeggebracht in trainingsmethoden voor het hele lichaam die er bekend zijn. Met meer dan 300 oefeningen kunnen zowel klassieke bewegingen zoals push-ups, roeioefeningen en buikspieroefeningen gedaan worden.

De VarioSling Basic is zeer eenvoudig eenvoudig te installeren en met een gewicht van slechts 600 gram kan de VarioSling makkelijk meegenomen worden. De banden zijn wasbaar, kleurecht en speciaal genaaid zodat een comfortabele training kan worden gegarandeerd.

De DVD toont 22 oefeningen die mogelijk zijn met de VarioSling. Elke oefening wordt uitgelegd met gedetailleerde instructies, makkelijk te begrijpen en gedemonstreerd door gecertificeerde sportwetenschapper Olaf Peters.

VarioSling Basic trainingssysteem voor o.a.:

· Conditie opbouw
· Spiercoördinatie
· Spieropbouw
· Beweeglijkheid
· De minimale montagehoogte is 1,90 meter en de maximale lengte van VarioSling Basic is 2,75 meter.

De set bevat:

· De VarioSling Basic
· DVD met oefeningen
· Praktische sporttas
· Trainingsboekje
· Deuranker

Gebruiksaanwijzing: Engels, Duits, Frans en Spaans.

Bezorgen VarioSling Basic

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging volgende werkdag

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden VarioSling Basic

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking VarioSling Basic

  Beoordelingen van klanten over VarioSling Basic

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over VarioSling Basic

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  29.819 beoordelingen klanten217 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be972.261 verstuurde producten