634.379 tevreden klanten

Tunturi Om je kracht, explosieve kracht, total-body coördinatie, bereik van de beweging en flexibiliteit te ontwikkelen. Medicijnballen 14TUSCL321

Eigenschappen Tunturi Grijs-Zwart 5kg Medicijnbal


Tunturi Medicijnballen kunnen worden geïntegreerd in elke sport-specifieke of revalidatie beweging voor extra weerstand en helpt een trainingsprogramma te verbeteren. Gebruik ze om je kracht, explosieve kracht, total-body coördinatie, bereik van de beweging en flexibiliteit te ontwikkelen. Gebruik alleen, tegen een muur of met een partner.


Eigenschappen

  • Gestructureerd oppervlak voor een optimale grip en handling
  • Kleur-gecodeerd voor gemakkelijke identificatie gewicht
  • Gewichten: 5 kg


Andere producten gerelateerd aan Tunturi Grijs-Zwart 5kg Medicijnbal

Bezorgen Tunturi Grijs-Zwart 5kg Medicijnbal

  • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
  • Verwachte levertijdBezorging 2 werkdagen
  • Voorraad5 op voorraadDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
  • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

  • Verzendkosten
    Gratis

Bezorging 2 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Betaalmogelijkheden Tunturi Grijs-Zwart 5kg Medicijnbal

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

    Onder rembours

    U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

    creditcard

    Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

    creditcard

    Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

    Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

    Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

    creditcard

    Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

    Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

    Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

    creditcard

    Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

    PayPal

    Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

    In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

    De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

    Productvergelijking Tunturi Grijs-Zwart 5kg Medicijnbal

    Beoordelingen van klanten over Tunturi Grijs-Zwart 5kg Medicijnbal

    5 Sterren
    0 %
    (0)
    4 Sterren
    0 %
    (0)
    3 Sterren
    0 %
    (0)
    2 Sterren
    0 %
    (0)
    1 Sterren
    0 %
    (0)
    0 van de 5

    Uw mening telt!
    Voor ons en voor andere klanten.

    Geef uw mening

    Vraag aan expert over Tunturi Grijs-Zwart 5kg Medicijnbal

    Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
    0 Vragen 0 Antwoorden

    Vragen? Neem contact met ons op.

    30.929 beoordelingen klanten196 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.019.127 verstuurde producten