634.163 tevreden klanten

TRX Bevat: TRX Rip Trainer, Medium Resistance Cord met Beschermende Nylon, Omhulsel, Rip Deuranker, Draagtas, Rip Basic Training Instant Video Download, Rip Basic Training Trainingsgids, Karabijnhaak, Veiligheidsriem. Suspension trainers TRXRIP-PACK

TRX Rip Trainer

Nummer 5 van de meest verkochte Suspension trainers
240,00 €
80,00 € incl. BTW kosteloos in 3X

LevertijdBezorging 2 werkdagenMinder dan 5 beschikbaar

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen TRX Rip Trainer

 
Het TRX Rip Training Basic Kit is het essentiële pakket voor iedereen die hun eigen TRX Rip trainingsprogramma wil ontwikkelen. De perfecte aanvulling op de TRX Suspension Trainer.


TRX Rip Trainer

Bij TRX Rip Training ligt de focus op roterende kracht, op stabilisatie, coördinatie en het verbeteren van de stofwisseling. Bij elke oefening worden de onderste en bovenste spierketens via de core met elkaar verbonden, je ontwikkelt hierbij meer spieren dan met traditionele krachttraining.

De TRX Rip Trainer gebruikt een weerstandskoord om een variabele en onevenwichtige massa te creëren die de ontwikkeling van core-kracht, explosieve kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen ondersteunen door middel van bewegingspatronen die verwant zijn aan alledaagse activiteiten en sport.

De Rip Trainer is gemakkelijk te dragen en kan gebruikt worden door vrijwel iedereen, op welke locatie dan ook, door het aan elke vastgezette bevestigingspunt te bevestigen.

De TRX Rip Trainer Basic Instant Video Download is een 20 minuten durende les die complete handleidingen voor installatie en gebruik biedt alsook een reeks oefeningen die het gehele lichaam behandelen. Dit pakket bevat ook een 25 pagina tellende, 18 oefening bevattende trainingsgids, een beschermend deuranker schuim en een lichtgewicht draagtas.


Het product bevat

· TRX Rip Trainer
· Medium Resistance Cord met Beschermende Nylon Omhulsel
· Rip Deuranker
· Draagtas
· Rip Basic Training Instant Video Download
· Rip Basic Training Trainingsgids
· Veiligheidsriem
 

 

Bas Hollander over TRX Rip Training

"In vrijwel alle dagelijkse en sportieve activiteiten dienen we roterende krachten te ontwikkelen of te controleren. Als Personal Trainer probeer ik vaak naar manieren te zoeken om deze activiteiten te vertalen naar een fitnesstraining. Pas als de fitnesstraining functioneel van aard is, heeft deze effect op de kwaliteit van bewegen tijdens dagelijkse of sportieve activiteiten. In fitnesscentra vind ik echter te weinig apparaten of producten die specifiek gericht zijn op rotatie of die deze krachten ontwikkelen door alle bewegingensvlakken te gebruiken. De RIP Trainer is het eerste product dat ik met al mijn klanten kan gebruiken om roterende kracht te ontwikkelen en te leren beheersen en zo een vertaalslag te maken naar hun dagelijkse en sportieve activiteiten. Omdat de Rip Trainer eenvoudig te verstellen is, is deze ook nog eens geschikt voor iedereen met wie ik werk.”
 

Bezorgen TRX Rip Trainer

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2 werkdagen
 • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 2 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Betaalmogelijkheden TRX Rip Trainer

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking TRX Rip Trainer

  Beoordelingen van klanten over TRX Rip Trainer

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over TRX Rip Trainer

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.929 beoordelingen klanten151 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.019.127 verstuurde producten