634.163 tevreden klanten

Technogym Waarmee gebruikers in comfort kunnen werken of rusten terwijl zij hun rug en kernspieren trainen voor een betere houding en stabiliteit. Fitnessballen A0000639

Technogym Wellness Ball Active Sitting (55cm)

Nummer 2 van de meest verkochte Fitnessballen
Home Premiuminfo
Toppers
245,00 €
81,67 € incl. BTW kosteloos in 3X

LevertijdBezorging 3-5 werkdagenMinder dan 5 beschikbaar

0 SterrenGeef uw mening

 • Verzendkosten
  Gratis
 • 3 x kosteloos betalen in termijnen

Eigenschappen Technogym Wellness Ball Active Sitting (55cm)

Ontdek alle voordelen van onze Home Premium producten
 
Benut de tijd die u zittend doorbrengt als een mogelijkheid om te oefenen met de Wellness Ball™ - Active Sitting. Het is eigenlijk fitnesstoestel dat een interessant alternatief kan zijn voor de traditionele stoel omdat hij helpt spieren sterker te maken, evenwicht te vergroten en flexibiliteit, coördinatie en houding te verbeteren.
 


Exclusief hoogwaardig design & comfort

De Wellness Ball™-Active Sitting is een kwalitatief hoogwaardig product dat een stijlvol accent toevoegt aan elk huis en kantoor, waarmee gebruikers in comfort kunnen werken of rusten terwijl zij hun rug en kernspieren trainen voor een betere houding en stabiliteit.
Bevordert stabilisering van de wervelkolom

Met de Wellness Ball™- Active Sitting maakt uw rug een reeks microbewegingen die de wervelkolomstabiliserende werking van uw buik- en lendenspieren verbeteren. Zo kunt u stretching, spierversterking, verstevigings- en verlengingsoefeningen uitvoeren in een kleine ruimte.


Hoogwaardige materialen

Zorgvuldig geselecteerde materialen staan garant voor stabiliteit, houvast en een zacht oppervlak. Wellness Ball™ Active Sitting is gecertificeerd bestand tegen barsten voor extra veiligheid en dankzij het speciale mengsel wordt langzaam, gecontroleerd leeglopen gegarandeerd als hij lek mocht raken. De bal is 100% made in Italy van PVC en vinyl van hoge kwaliteit, beide geschikt voor recycling. Hij is bovendien ftalaatvrij, latexvrij en voldoet aan strikte Europese veiligheidsvoorschriften.


Technische rits

Met de rits kunt u gemakkelijk de hoes verwijderen om te controleren of hij correct is opgeblazen. Wanneer de rits volledig is gesloten, is de bal tot de juiste spanning opgeblazen.Altijd een trainer bij u in de buurt

Op de handgreep op de afdekking is een QR-code weergegeven, waarmee u via uw smartphone of tablet toegang krijgt tot speciaal voor de Wellness Ball™ - Active Sitting ontwikkelde trainingsprogramma's, wat betekent dat u altijd een virtuele trainer bij zich hebt.


Hygiënische hoes

De hoes is vervaardigd uit een meerlaagse stof, met een voering en een ademend, antibacterieel materiaal met honingraatstructuur, dat gewoonlijk in hardloopschoenen wordt gebruikt. Hij kan in de wasmachine gewassen worden op 30 °C om het hoogste niveau van hygiëne te garanderen.


Dubbele dikte = grotere veiligheid

Het onderste deel van de bal is voor meer stabiliteit en veiligheid gemaakt van een materiaal met hoge dichtheid, waardoor de bal niet wegrolt. Voor de onderzijde is een speciaal ontwikkeld materiaal gebruikt om slippen te voorkomen (patent aangevraagd).
 


Specification

 • Maximum user weight (kg): 160 / 353 lbs
 • Diameter: 550mm (22”)
 • Characteristics: Suitable for exercising and sitting for users whose height is under 175 cm (5'9")

 

Andere producten gerelateerd aan Technogym Wellness Ball Active Sitting (55cm)

Bezorgen Technogym Wellness Ball Active Sitting (55cm)

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 3-5 werkdagen
 • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 3-5 werkdagen

{0} biedt levering in 3-5 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Voor producten van bepaalde leveranciers kan de levertijd iets afwijken. De klantenservice zal in dat geval contact met u opnemen.

Betaalmogelijkheden Technogym Wellness Ball Active Sitting (55cm)

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Technogym Wellness Ball Active Sitting (55cm)

  Beoordelingen van klanten over Technogym Wellness Ball Active Sitting (55cm)

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  30.929 beoordelingen klanten149 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.019.127 verstuurde producten