632.208 tevreden klanten

Spirit Fitness Duurzaam, comfortabel en soepel zijn alle kwaliteiten van de Spirit semi-recumbent fietsen. Eenvoudige aanpassingen, heldere LCD-schermen, een ventilator en comfortabel en duurzaam zadel zijn standaard. 40 niveaus van weerstand en geen behoefte aan elektriciteit. Ligfietsen XBR95

Spirit XBR95 Ligfiets

1.495,00 €
498,33 € incl. BTW kosteloos in 3X

Eigenschappen Spirit XBR95 Ligfiets

 

Duurzaam, comfortabel en soepel zijn alle kwaliteiten van de Spirit semi-recumbent fietsen. Eenvoudige aanpassingen, heldere LCD-schermen, een ventilator en comfortabel en duurzaam zadel zijn standaard.

De XBR95 is onze top van de lijn semi-recumbent fiets. Hij biedt alle gemakken van de XBR25 en opties van de XBR55, samen met twee extra programma's, een zwaardervliegwiel, 40 niveaus van weerstand en geen behoefte aan elektriciteit.

Belangrijke kenmerken:

Fusion Programma
Dit programma neemt u mee door de hoge niveaus van cardio & kracht intensiteit, gevolgd door herstel perioden van lage intensiteit. Dit programma maakt gebruik van en ontwikkelt uw "Fast Twitch" spiervezels die worden gebruikt bij het uitvoeren van taken die intens en van korte duur zijn. Deze breken uw zuurstofniveau af gevolgd door perioden van herstel om uw zuurstof te herstelen. Uw cardiovasculair systeem wordt geprogrammeerd om zuurstof efficienter te gebruiken.

Calorie Programma
Dit programma volgt een snelle progressie tot op het niveau van de maximale snelheid (standaard of gebruikersinvoer niveau) die is opgelopen voor 2/3 van de training. Dit programma zal uw vermogen om uit te houden testen voor een lange tijd. Twee personen kunnen persoonlijke gegevens opslaan en ontwerpen van een aangepast programma dat kan worden opgeslagen voor toekomstig gebruik. U beslist wat de weerstand en de helling voor elk segment van het programma zal zijn.

Spieractivatie
Het is belangrijk om te weten welke spiergroepen het meest getraind worden tijdens een training. Op onze e-glide gebruik je je glutes (bilspieren), hamstrings (achterkant van je dij), quads (dij), calf (kuitspieren) en je pec-en armspieren.

Hartslag%Profiel

De grafiek in de console geeft de maximale hartslag weer in verhouding tot uw leeftijd (wordt berekend wanneer u uw leeftijd in de programmeringsectie van elk programma invoert).

Vliegwiel systeem
Een zwaar 14 Kg vliegwiel resulteert in meer traagheid (omwentelingen Per minuut & Watt output).

Generator Systeem
Dit toestel gebruikt een generator voor de console, hierdoor is er geen elektriciteit nodig..

Specificaties:


· Console: 19 cm Blue Backlit LCD / geïntegreerd leesrek
· Console feedback: RPM, caloriën, tijd, afstand, hartslag, niveuas, METs, Segment tijd, Programmanaam, Watts, rondes
· Hartslag: Contact & telemetrisch, hartslagriem inbegrepen
· Weerstand: 40 niveaus
· Aandrijving: Poly-V Belt w/Self-Tensioner
· Power: Zelf-genererend
· Vliegwiel: 14 Kg staal
· Zadel: High density foam with reclining Mesh Back
· Aanpassingen: Cable-Activated Lever for Fore/Aft Seat
· Crank: 3-delig, koud gelast Staal, Case-Hardened assen & Commercial-Grade afgedichte lagers
· Frame: Commercial-Grade gestructureerd Staal / duurzame poederlak
· Afmetingen: 130 x 66 x 122 cm
· Product gewicht: 56 Kg
· Maximum gebruikers gewicht: 159 Kg

Andere producten gerelateerd aan Spirit XBR95 Ligfiets

Bezorgen Spirit XBR95 Ligfiets

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 3-5 werkdagen
 • VoorraadLeverbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 3-5 werkdagen

{0} biedt levering in 3-5 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Voor producten van bepaalde leveranciers kan de levertijd iets afwijken. De klantenservice zal in dat geval contact met u opnemen.

Betaalmogelijkheden Spirit XBR95 Ligfiets

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Spirit XBR95 Ligfiets

  Beoordelingen van klanten over Spirit XBR95 Ligfiets

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Spirit XBR95 Ligfiets

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.827 beoordelingen klanten120 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.014.704 verstuurde producten