634.163 tevreden klanten

Spirit Fitness Duurzaamheid, comfort en souplesse zijn de kwaliteiten van de XBU25. Gemakkelijk aanpassingen, een ventilator, een 'hoge dichtheid' schuimzitting, uitdagende programma's, 20 weerstandniveaus en een helder LCD-display zijn allemaal standaard. Ligfietsen XBR25

Spirit XBR25 Ligfiets

Nummer 6 van de meest verkochte Ligfiets hometrainers
1.250,00 €
416,67 € incl. BTW kosteloos in 3X

Eigenschappen Spirit XBR25 Ligfiets

 

Duurzaamheid, comfort en souplesse zijn de kwaliteiten van de XBU25. Gemakkelijk aanpassingen, een ventilator, een “hoge dichtheid” schuimzitting, uitdagende programma's, 20 weerstandniveaus en een helder LCD-display zijn allemaal standaard.

Indoor hometrainers bestaan reeds vele decennia. Hun aantrekkingskracht en effectiviteit hebben de tand des tijds doorstaan. Comfort, gemak, vertrouwdheid, genot en medische aandoeningen zijn een paar redenen waarom deze modaliteit een groot deel van de bevolking aanspreekt.

Belangrijke kenmerken:

Duurzaamheid
Zoals in elke fitnessbrance is de prijs in verhouding met de kwaliteit van het frame. Niet met XBR-serie. Het XBR25 frame is even duurzaam als de andere twee modellen.

Comfort
De zitting is van een harde schuimrubber, terwijl de rugleuning uit nylonmesh voor verluchting zorgt.

Pedalen
De 2° binnenwaarts kantelende pedalen brengen je lichaam in een anatomisch juiste positie.

Console
Het 19 cm blauwe verlichte LCD-scherm toont alle relevante informatie tijdens de training en een samenvatting van verzamelde gegevens wanneer u klaar bent.

Specificaties:

· Console: 19 cm Blue Backlit LCD w/ geïtegreerd leesrek
· Console feedback: RPM, Caloriën, Tijd, Afstand, Hartslag, Level, METs, Segment Time, Programma naam, Watts, rondes
· Hartslag: Contact
· Weerstand: 20 Levels, Electronically-Controlled Magnetic Brake
· Drive train: 8-Groove Poly-V Belt w/Self-Tensioner
· Power: 24V AC
· Vliegwiel: 11 Kg., Staal
· Zadel: hoge hardheid schuim pads
· Aaanpassingen: Cable-Activated Lever for Fore/Aft Seat
· Crank: 3-Piece, Cold-Forged Steel, Case-Hardened Axle & Commercial-Grade Sealed Bearings
· Frame: Commercial-Grade Structural Steel w/ Durable Powder-Coat Paint
· Afmetingen: 130 x 66 x 122 cm
· Product weight: 54 Kg
· Maximum user weight: 160 Kg

 

Andere producten gerelateerd aan Spirit XBR25 Ligfiets

Bezorgen Spirit XBR25 Ligfiets

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 3-5 werkdagen
 • VoorraadLeverbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 3-5 werkdagen

{0} biedt levering in 3-5 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Voor producten van bepaalde leveranciers kan de levertijd iets afwijken. De klantenservice zal in dat geval contact met u opnemen.

Betaalmogelijkheden Spirit XBR25 Ligfiets

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Spirit XBR25 Ligfiets

  Beoordelingen van klanten over Spirit XBR25 Ligfiets

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Spirit XBR25 Ligfiets

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.929 beoordelingen klanten181 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.019.127 verstuurde producten