634.163 tevreden klanten

Spirit Fitness Weerstand: Electronisch 1- 16 niveaus. Power: 9v mains adapter. Rem systeem: Air/ magnetisch. Programma's: 16-manueel-12 pre set training programma's-1 persoonlijk ( ontwerp je eigen programma)- 1 hrc- 1 Watts. Roeitrainers R800

Spirit R800 roeitrainer

1.095,00 €
365,00 € incl. BTW kosteloos in 3X

Eigenschappen Spirit R800 roeitrainer


Invoering van de fantastische nieuwe air Spirit Fitness roeier met de ultra gladde lucht weerstand beweging voorziet de gebruiker met het “on water” gevoel.De R800 Roeier is echt een goede machine, of alleen voor een individu thuis of voor een commerciële sportschool/fitness-centrum. Wanneer de R800 niet gebruikt wordt kan deze gemakkelijk worden opgevouwen en opgeslagen worden door gebruik te maken van het gestroomlijnde inklapmechanisme.

Het is uiterst betrouwbaar en heeft een fantastische kwaliteit met de ventilator magnetische weerstand biedt dit een goede training. De hoge zithouding biedt veel meer gemak voor op en afstappen van de machine.

Verstelbare pedaal ontwerp voorzien van kussen opvulling brengt niet alleen een meer comfortabel pedaal gevoel maar past ook voor verschillende hielhoeken voor verscheidene gebruikers. Stijlvolle blauwe achtergrondverlichting op het duidelijke display wordt mee geleverd compleet met programmeerbare functies en gedetailleerde trainings-feedback. Ingebouwde hartslag ontvanger geïnstalleerd voor een meer nauwkeurige hartslag lezing.

Belangrijke functies:

Zadel systeem

De hoge zitplaats zorgt ervoor dat de gebruiker gemakkelijk op en af de roeier geraakt. De roeitrainer heeft een ultra stil roeispoor. Het duurzame zacht gevormde zadel zorgt voor het extra comfort.

Pedalen

Oversized volledig instelbare pedaal o uitgerust met kussen pads voor een comfortabele training en ook geschikt voor verschillende gebruikers met een gevarieerde hiel hoek.

Gegevens:


· Weerstand: Electronisch 1- 16 niveaus
· Power: 9v mains adapter
· Rem systeem: Air/ magnetisch
· Pedalen: Oversized volledig instelbare pedaal o uitgerust met kussen pads voor een comfortabele training en ook geschikt voor verschillende gebruikers met een gevarieerde hiel hoek.
· Handvat: Comfort greep
· Zadel systeem:
De hoge zitplaats zorgt ervoor dat de gebruiker gemakkelijk op en af de roeier geraakt. De roeitrainer heeft een ultra stil roeispoor. Het duurzame zacht gevormde zadel zorgt voor het extra comfort.
· Programma's: 16-manueel-12 pre set training programma's-1 persoonlijk ( ontwerp je eigen programma)- 1 hrc- 1 Watts
· Console functies: Stijlvol levendig 3 kleuren blauw verlicht console met programma profiel matrix, gebouwd in HR ontvanger, kamertemperatuur. Easy touch knoppen voor snelle consolewijzigingen.
· Console feedback: tijd- tijd/500meter- afstand-lijnen-calorïen-hartslag-lengtes per minuut-herstel-watts
· Hartslag: HR ontvanger, te gebruiken met Spirt borstband ( included)
· Afmetingen: 239 x 46 x 116cm
· Product gewicht: 52.5 Kg
· Max.gebruikers gewicht: 159 Kg

Andere producten gerelateerd aan Spirit R800 roeitrainer

Bezorgen Spirit R800 roeitrainer

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 3-5 werkdagen
 • VoorraadLeverbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 3-5 werkdagen

{0} biedt levering in 3-5 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Voor producten van bepaalde leveranciers kan de levertijd iets afwijken. De klantenservice zal in dat geval contact met u opnemen.

Betaalmogelijkheden Spirit R800 roeitrainer

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Spirit R800 roeitrainer

  Beoordelingen van klanten over Spirit R800 roeitrainer

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Spirit R800 roeitrainer

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.929 beoordelingen klanten156 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.019.127 verstuurde producten