642.381 tevreden klanten

Spirit Fitness Dit apparaat is uitgerust met een 3.0 hp PK gelijkstroommotor met rang H isolatie. Er zijn 2 fans die de motor koel houden enervoor zorgen dat deze niet overhit geraakt. Snelheid: 0.8-20Km/h 0-15%. Helling: 0 to 15%. Loopbanden CT800 W

Spirit CT800W Handrails Loopband

Semi-professioneelinfo
3.995,00 €
1.331,67 € incl. BTW kosteloos in 3X

Eigenschappen Spirit CT800W Handrails Loopband


Er zijn verschillende belangrijke kenmerken die een goed ontworpen loopband definiëren. Alle Spirit Fitness modellen bieden comfortabele riemen en demping systemen, ideaal ter behoud en aanpassingen, royale functies en programma's en uit het oog springende esthetiek. Selecteer de ontwerpelementen die u wenst te maken van een product dat zal behouden de waarde voor de komende jaren de CT800 zijn zelfs sterker dan de XT685 (75 kg zwaarder).

Dit model is zeer aantrekkelijk voor iemand die graag wandelt of loopt. Het beschikt over een niet-opvouwbaar platform basis dat is ontworpen om op te lopen.

Andere ontwerpelementen zijn een heldere LED Tri-color console, snelle snelheid ,hellingshoek sleutels, contact en draadloze hartslag, dual drives motor koelventilatoren en een onderhoudssysteem gratis wax dek.

Belangrijke functies:

Motor
Dit apparaat is uitgerust met een 3.0 hp PK gelijkstroommotor met rang H isolatie. Er zijn 2 fans die de motor koel houden enervoor zorgen dat deze niet overhit geraakt.

Band
Een duurzame Multi-ply Habasit ® gordel is opgenomen voor comfort en lange levensduur.

Loopdek
We gebruiken een 2.5 cm omkeerbaar, dual sided, fenolische wax dek; dit dek is onderhoudsvrij (met uitzondering van maandelijkse schoonmaak) en voor een extra lange levensduur kan worden gespiegeld.

Hartslag % Profiel

Er is een staafdiagram geïntegreerd in de console die u laat zien waar u harstlag is in vergelijking met het geprojecteerde maximum.

Aandrijfrollen
8 cm diameter rollen zijn een standaard specificatie op de zware frame

Specificaties:

· Console: Groot blauw LED Matrix met 4 aparte LED informatievensters, een 20-teken LED Message Center, Heart Rate Ledbar & een geïntegreerd leesrek.
· Console feedback: Tijd, Afstand, Calorien, Pace, Snelheid, Helling, Harstlag, and METs
· Hartslag: contact en telemetrisch (Borstband wordt apart verkocht)
· Snelheid: 0.8-20Km/h 0-15%
· Helling: 0 to 15%
· Drive motor: 3.0 PK AC met 7 PK- Piek high Torque.
· Loopdek: 2.5 cm Phenolic, Reversible, Double-sided, Wax Coated
· Band: 56 x 153 cm , Habasit Commercial, Multi- Ply
· Rollers: 7.6cm
· Schokabsorbtie: 6 Cushions (rear rigid mount)
· Handrails: Short Lateral, Dipped Tubing
· Frame: Heavy-Gauge High-Strength Steel w/ Durable Powder-Coat Paint, Aluminum Console Masts
· Afmetingen: 214 x 89 x 145 cm
· Gewicht loopband: 161 Kg.
· Max gebruikers gewicht: 204 Kg

Andere producten gerelateerd aan Spirit CT800W Handrails Loopband

Bezorgen Spirit CT800W Handrails Loopband

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 3-5 werkdagen
 • VoorraadLeverbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 40 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 3-5 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 3-5 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Voor producten van bepaalde leveranciers kan de levertijd iets afwijken. De klantenservice zal in dat geval contact met u opnemen.

Betaalmogelijkheden Spirit CT800W Handrails Loopband

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Spirit CT800W Handrails Loopband

  Beoordelingen van klanten over Spirit CT800W Handrails Loopband

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening