623.505 tevreden klanten

Uitverkoop
Slendertone Binnen vier weken stevigere buikspieren met de Slendertone System Abs voor vrouwen inclusief handbediening Gordels en shorts 0555 + 0567

Slendertone System Abs spierversterkende gordel, voor vrouwen + Slendertone System Shorts M

Aanbieding
238,00 €
129,00 €
64,50 € incl. BTW kosteloos in 2X

LevertijdBezorging 2-3 werkdagenMeer dan 10 beschikbaar

3.0 Sterren3.0 van de 51 beoordeling

Eigenschappen Slendertone System Abs spierversterkende gordel, voor vrouwen + Slendertone System Shorts M


Deze verpakking bevat

· Slendertone System Abs spierversterkende gordel, voor vrouwen
· Slendertone System Shorts M


System Abs

Slendertone System
is een elektronische spierstimulator, die bedoeld is voor het verbeteren van de prestaties van gewone spieren. Het systeem kan ook, onder medische supervisie, gebruikt worden voor revalidatie van spieren die door rust of letsel verzwakt zijn geraakt.
 
De Slendertone System Abs is een spierversterkende gordel die speciaal geschikt is voor het trainen van de buikspieren en met de oplaadbare Slendertone-handbediening heel eenvoudig te bedienen. Dankzij dit revolutionaire nieuwe concept kan één handbediend apparaatje aan verschillende kledingstukken worden vastgemaakt, die verschillende gebieden van het lichaam verstevigen, waardoor u geld bespaart op uw volgende aankoop van Slendertonekledingstukken. 
 
Slendertone System-Abs maakt gebruik van de unieke klinisch bewezen EMS-technologie, waarbij alle spieren van de onderbuik worden getraind, niet alleen de spieren onder de riem. Er wordt een signaal gestuurd naar de buikspieren, naarmate de signaalsterkte toeneemt, trekken de spieren samen.
 
 
 
Gebruik uw SlendertoneSystem-Abs 5 keer per week en u ziet het resultaat binnen 4 weken
 
· Een stevigere, plattere buik
· Sterkere buikspieren
· Kleding gaat beter passen


Productinformatie
 
· Altijd en overal te gebruiken. 
· Slechts 30 minuten per dag is al voldoende om snel zichtbare resultaten te bereiken. 
· Het apparaat voldoet aan de medische veiligheidseisen en heeft een warming-up- en ontspanningsstand. 
· Met 99 trainingsstanden (intensiteit), 7 trainingsprogramma's en 30-dagen-programma.
· Inclusief handbediening
· Oplaadbaar


Inhoud
 
· Gordel
· Handbediening
· Verbinding apparaat
· Zelfklevende pads
· Batterijlader
· Instructieliteratuur


System Shorts

U kunt dit product niet gebruiken indien u niet over een Slendertone handbediening beschikt!

Slendertone System is een elektronische spierstimulator, die bedoeld is voor het verbeteren van de prestaties van gewone spieren. Het systeem kan ook, onder medische supervisie, gebruikt worden voor revalidatie van spieren die door rust of letsel verzwakt zijn geraakt. Met dit revolutionaire nieuwe concept kunt u de draagbare controller koppelen aan een reeks aan spierverstevigende artikelen waarmee u uw hele lichaam kunt verstevigen. Het Slendertone System is discreet en oplaadbaar en levert resultaten - snel.

De revolutionaire Slendertone System Shorts maakt gebruik van de enige klinisch bewezen EMS-technologie en traint alle spieren van de billen en bovenbenen, niet alleen de spieren onder de pads. Er wordt een signaal gestuurd naar de zenuwen die gekoppeld zijn naar alle spieren van de billen en bovenbenen. Als het signaal sterker wordt gaan de spieren samentrekken.

U kunt uw Slendertone System Shorts bijna overal gebruiken - terwijl u thuis ontspant, op kantoor aan het werk bent, in de tuin of zelfs terwijl u een wandeling maakt. Gebruik uw Slendertone System Shorts 5 keer per week en u ziet al in 4 tot 8 weken resultaat.


U kunt het volgende verwachten:

· Sterkere, gespierdere billen en bovenbenen
· Vermindering van cellulitis op de heupen
· Beter passende kleding.


Productinformatie

· Resultaatgericht System Shorts
· 30 dagen trainingsprogramma
· Warming-up- en cooling-down functie
· 4 trainingsprogramma's
· Tot 99 standen
· Gecertificeerd volgens medische veiligheidsrichtlijnen
· Ergonomisch design
· Maat M (76cm - 89 cm)


Inhoud

· Slendertone System Shorts (Medium 76cm-89cm)
· Pakje met 6 zelfklevende pads (pads moeten regelmatig vervangen worden)
· Instructiehandleiding
· Aanvullende handleiding 'Snel aan de slag'
· Exclusief handbediening

Andere producten gerelateerd aan Slendertone System Abs spierversterkende gordel, voor vrouwen + Slendertone System Shorts M

Bezorgen Slendertone System Abs spierversterkende gordel, voor vrouwen + Slendertone System Shorts M

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Slendertone System Abs spierversterkende gordel, voor vrouwen + Slendertone System Shorts M

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Slendertone System Abs spierversterkende gordel, voor vrouwen + Slendertone System Shorts M

  Beoordelingen van klanten over Slendertone System Abs spierversterkende gordel, voor vrouwen + Slendertone System Shorts M

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  100 %
  (1)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  3.0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  1 Klantbeoordelingen1
  Werkt goed behalve de oplader

  Levering niets op aan te merken, snelle levering en informatie voortgang goed. Apparaat doet het ook prima. Wel bleek de oplader niet goed contact te maken door het vermoedelijk defecte opzetstuk. Gelukkig hadden we nog een andere omdat we nog eenzelfde hebben. Aangemeld bij de service maar helaas na bevestiging aanmelding bij fabrikant nog geen voortgang of communicatie. Het mag mijns inziens niet voorkomen dat een onderdeel al bij ontvangst direct niet goed werkt. Dan hoor je zo snel mogelijk een goed apparaat te ontvangen. Dus de service is onvoldoende.

  fitnessdigital reageert

  Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen via de email met een oplossing. Hartelijk dank voor uw geduld.

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
  35
  3 Sterren3 Sterren
  1 Klantbeoordelingen1

  Vraag aan expert over Slendertone System Abs spierversterkende gordel, voor vrouwen + Slendertone System Shorts M

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.320 beoordelingen klanten200 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be998.156 verstuurde producten