634.379 tevreden klanten

Slendertone Voor athletische training, en kalmeren van pijn. Fitness en spierversteviging 0563-1000

Slendertone Optimum elektrostimulator

Nummer 3 van de meest verkochte Electrische spierstimulatie Fitness en spierversteviging
Toppers
349,00 €
299,00 €
99,67 € incl. BTW kosteloos in 3X

LevertijdBezorging volgende werkdagMeer dan 10 beschikbaar

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen Slendertone Optimum elektrostimulator

 
De eerste elektrostimulator die u helpt uw training te optimaliseren en tegelijkertijd tevens gebruikt kan worden als pijnbestrijder. Geschikt voor het hele lichaam.
 
Maak je fit en versterk je spieren met de nieuwe Slendertone Optimum!
 


Een apparaat voor vrouwen en mannen, die je prestaties helpen verbeteren, spieren traint en het hele lichaam ontspant.
 
Voor buik, dijen, schouders ... u selecteert het gebied dat u wilt trainen en de Slendertone Optimum zal u helpen fit te worden in slechts een paar minuten per dag.
 
Slendertone Optimum kan gebruikt worden om verschillende doelen te bereiken:Versterking van spierherstel na de training, revalidatie, pijnbestrijding, drainage, massage en nog veel meer.

 
Programma's
 
De Slendertone Optimum beschilt over 23 programma's
·  7 sportprogramma's: warming-up- en ontspanningsstand, uithoudingsvermogen en snelheid.
·  6 toningsprogramma's: versteviging, toning, vochtafvoer en massage.
·  10 gezondheidsprogramma's: pijnbestrijding en ontspanning
 


Kenmerken
 
·  Voor man en vrouw
·  120mA vermogen
·  Oplaadbare unit
·  Laad 3 uur
·  30 uur gebruik
·  4 onafhankelijke kanalen

 
Inhoud Optimum pack

· 
 1 Slendertone Optimum
·  4 kabels
·  4 grote elektroden
·  8 kleine elektroden
·  Batterij oplader
·  Handleiding
·  Poster van het plaatsen van elektroden
·  Reistasje
 

Techniek

Slendertone Optimum
is een revolutionaire elektrostimulator die de technologie van transcutane elektrische zenuwstimulatie (TENS) combineert met spier elektrostimulatie (EMS) die al meer dan 50 jaar gebruikt wordt in de medische wereld.
 
Transcutane elektrische zenuwstimulatie (TENS) verlicht de pijn door het stimuleren van de zenuwvezels met elektrische impulsen. Het werkingsprincipe is tweeledig: enerzijds worden de zenuwen gestimuleerd om de transmissie van pijnsignalen naar de hersenen te blokkeren en anderzijds veroorzaakt de stimulatie de afgifte van endorfine voor pijnbestrijding. Deze technologie wordt gebruikt door artsen wereldwijd.
 
De spier elektrostimulatie (EMS) wordt al meer dan 50 jaar gebruikt door medische en sport professionals voor voorbereiding en herstel bij sport. Het gaat om het verzenden van elektrische impulsen naar de spiervezels, met behulp van twee of meer elektroden. Op deze manier worden de gekozen spieren samengetrokken om spierkracht, uithoudingsvermogen en snelheid te verhogen.
 

Andere producten gerelateerd aan Slendertone Optimum elektrostimulator

Bezorgen Slendertone Optimum elektrostimulator

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging volgende werkdag

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Slendertone Optimum elektrostimulator

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Slendertone Optimum elektrostimulator

  Beoordelingen van klanten over Slendertone Optimum elektrostimulator

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Slendertone Optimum elektrostimulator

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  1 Vragen 1 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  1 Vragen 1
  Wat is het verschil tussen de Slendertone Optimum en de Compex Full fitness/Sport serie. De laatst genoemde apparaten zijn nu flink in de aanbieding. Zijn deze apparaten kwalitatief beter (omdat de oorspronkelijke prijs bijna 2 x zo hoog is)? Vraag van Rob uit Maarssen Weet u het antwoord? Geef het hier. 1 Antwoorden

  Hallo, Slendertone wordt vaak gebruikt in combinatie met afvallen. De producten zorgen voor een plaatselijke aanpak van de probleemgebieden (bijv. Buik, billen en benen). De pads worden geplaatst op de spiergroepen van de probleemgebieden en prikkelen de spieren; u valt dus af en maakt tegelijk de spieren strak (let wel op; Slendertone zelf zorgt NIET loor gewichtsvermindering, het werkt slechts in combinatie mete en roed eetpatroon). Compex is een Ander idee. Deze modellen hebben verschillende series met verschillende doeleinden; * De Sport-serie is bestemd voor sporters die hun spieren willen ontwikkelen en tevens prestaties willen verbeteren (uw geval). De mi-SPORT bijvoorbeeld is bestemd voor competitiesporters. Uitgerust met de muscle intelligence™ technologie (mi-SCAN, mi-TENS, mi-RANGE, mi-ACTION) houdt de mi-SPORT rekening met uw specifieke spiereigenschappen en worden de stimulatiesessies aangepast aan uw fysiologie en uw behoeften. Niet alleen ideaal voor de training en de voorbereiding maar eveneens voor een optimaal herstel. * De Fitness-serie is voor versteviging van de spieren en een mooier silhouet, deze serie is dus meer voor mensen die een gezonde en evenwichtige levensstijl belangrijk vinden, en dagelijks sporten om hun lichaam te onderhouden. Er zitten verschillende fitness programma's op zoals step, aerobic/anaerobic etc, en het apparaat heeft verschillende massage programma's. Een ander idee van sporten dus. * De Gezondheid-serie voor uw welbevinden en een goed werkend lichaam. Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

  1 Vragen 1

  30.929 beoordelingen klanten248 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.019.127 verstuurde producten