606.523 tevreden klanten

Slendertone Verstevig uw billen met de nieuwe Bottom broek. Andere accessoires 0396-2045

Slendertone Bottom S+7, zonder handbediening

Nummer 1 van de meest verkochte Andere accessoires en Electrische spierstimulatie
Toppers
79,00 €
59,00 €

LevertijdBezorging volgende werkdagMeer dan 10 beschikbaar

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen Slendertone Bottom S+7, zonder handbediening


Slendertone Bottom S+7
is het nieuwste onder de revolutionaire kwaliteitsproducten voor lichaamsstimulering! Dit model komt zonder handbediening!


Kenmerken

· De Bottom lift, verstevigd en verstrakt de billen komfortabel en effectief en u zou reeds in enkele weken resultaten moeten zien.
· Deze nieuw ontwikkelde broek van lycra maakt het gemakkelijk en prettig om uw zitvlak te verstevigen terwijl u thuis bent.
· SLENDERTONE BOTTOM maakt gebruik van de unieke klinisch bewezen EMS-technologie waarbij alle spieren worden getraind, niet alleen de spieren onder de pads.
· Er wordt een signaal gestuurd naar de zenuwen die gekoppeld zijn naar alle spieren van de billen en bovenbenen. Als het signaal sterker wordt gaan de spieren samentrekken.


Gebruik

Indien u de Bottom vier keer per week gebruikt kunt u binnen vier weken het volgende resultaat verwachten:

· Maakt uw zitvlak steviger.
· Verbetering van uw figuur in 4 weken.
· U ziet er beter uit in jeans.

Voor de beste resultaten raden wij u aan uw Slendertone Bottom S+7 te gebruiken in combinatie met een gezond dieet en lichaamsbeweging.

Slendertone Bottom S+7 is een elektronische spierstimulator, die bedoeld is voor het verbeteren van de prestaties van gewone spieren. Het systeem kan ook, onder medische supervisie, gebruikt worden voor revalidatie van spieren die door rust of letsel verzwakt zijn geraakt.


Productinformatie

·Resultaatgerichte Bottom (korte broek)
·Ergonomisch design
·Geschikt voor maten 34-42 (61-97 cm)
 
** Zonder handbediening
 

Andere producten gerelateerd aan Slendertone Bottom S+7, zonder handbediening

Bezorgen Slendertone Bottom S+7, zonder handbediening

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging volgende werkdag

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Slendertone Bottom S+7, zonder handbediening

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Slendertone Bottom S+7, zonder handbediening

  Beoordelingen van klanten over Slendertone Bottom S+7, zonder handbediening

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Slendertone Bottom S+7, zonder handbediening

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  2 Vragen 1 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  2 Vragen 1
  Hoe wordt de Slendertone Bottom, zonder handbediening eigenlijk bedient. Moet ik daarvoor een ander Slendertone product in mijn bezit hebben.?Vraag van Just Merks uit Zoetermeer Weet u het antwoord? Geef het hier. 1 Antwoorden

  Hallo, Deze werkt niet zonder handbediening, maar is te bestellen zonder handbediening voor klanten die al een handbediening bij bijvoorbeeld hun gordel hebben en de bottom erbij willen bestellen. Opgelet dus, als u geen handbieding heeft moet u kiezen voor de bottom mét handbediening. Wineke Beantwoord door FitnessDigital.com

  Hallo, Ik heb de Slendertone ABS gordel (System Plus Female). Als ik kop de Accessory Bottom, kan ik het met de handbediening (system controller) van de gordel gebruiken? Of moet ik iets meer kopen (pads, etc)? Wat precies wordt geleverd in de Accessory Bottom doos? Bedankt voor de info! T.M. Vraag van Tania Malmierca uit Leiden Weet u het antwoord? Geef het hier. 0 Antwoorden
  2 Vragen 1

  29.769 beoordelingen klanten151 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be968.254 verstuurde producten