622.449 tevreden klanten

Uitverkoop
Slendertone Verstevig en versterk je buikspieren met de klinisch bewezen. Gordels en shorts 0517-2006

Slendertone Abs5 Unisex

149,00 €
74,50 € incl. BTW kosteloos in 2X

LevertijdBezorging volgende werkdagMeer dan 10 beschikbaar

4.7 Sterren4.7 van de 53 beoordelingen

Eigenschappen Slendertone Abs5 Unisex

 
Slendertone Abs5 Unisex is een elektronische spierstimulator, die bedoeld is voor het verbeteren van de prestaties van gewone spieren. Het systeem kan ook, onder medische supervisie, gebruikt worden voor revalidatie van spieren die door rust of letsel verzwakt zijn geraakt. Met dit revolutionaire nieuwe concept kunt u de draagbare controller koppelen aan een reeks aan spierverstevigende artikelen waarmee u uw hele lichaam kunt verstevigen. Het SLENDERTONE SYSTEM is discreet en oplaadbaar en levert resultaten - snel.

De revolutionaire Slendertone Abs5 Unisex maakt gebruik van de enige klinisch bewezen EMS-technologie en traint alle spieren van de buik. Er wordt een signaal gestuurd naar de zenuwen die gekoppeld zijn naar alle spieren van de buik. Als het signaal sterker wordt gaan de spieren samentrekken. U kunt uw Slendertone Abs5  bijna overal gebruiken - terwijl u thuis ontspant, op kantoor aan het werk bent, in de tuin of zelfs terwijl u een wandeling maakt. Als u de Abs5 Unisex gordel regelmatig gebruikt, daarbij een gezond voedingspatroon aanhoudt en aan sport doet, ziet u ongetwijfeld resultaten binnen 4 tot 8 weken.
 

U kunt het volgende verwachten

· Sterkere, gespierdere buik.
· Beter passende kleding.


Productinformatie
 
· Resultaatgerichte Abs5
· 10 trainingsprogramma's voor de buik.
· 2 actieve programma's om te gebruiken voor buikspieroefeningen.
· Intensiteit (niveau tot 130).


Inhoud
 
· Slendertone Abs5 Unisex gordel.
 ·Slendertone Draagtas.
· 1 set elektroden en batterijen.
· 2 jaar garantie.

Andere producten gerelateerd aan Slendertone Abs5 Unisex

Bezorgen Slendertone Abs5 Unisex

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging volgende werkdag

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Slendertone Abs5 Unisex

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Slendertone Abs5 Unisex

  Beoordelingen van klanten over Slendertone Abs5 Unisex

  5 Sterren
  66 %
  (2)
  4 Sterren
  33 %
  (1)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  4.7 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  3 Klantbeoordelingen1
  Happy

  Ben erg blij met de Slendertone. Had na 2 x keizersnede een slappe buik (weinig vet) maar naar 4 weken Slendertone had ik al resultaat. De spieren worden sterker en de huid strakker. Super blij mee!

  • 9 van de 9 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
  55
  5 Sterren5 Sterren
  Erg blij

  Mijn vrouw is er erg blij mee.

  • 3 van de 8 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
  45
  4 Sterren4 Sterren
  slendertone gordel

  Ik ben zeer tevreden ; ik had namelijk inwendig buikvet en het is met het gebruik van slendertone samen met een dieet van kip en groenten aanzienlijk verminderd

  • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
  55
  5 Sterren5 Sterren
  3 Klantbeoordelingen1

  Vraag aan expert over Slendertone Abs5 Unisex

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.300 beoordelingen klanten108 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be996.157 verstuurde producten