643.148 tevreden klanten

Scitec Nutrition Biedt je de voordelen van groene thee op een supergeconcentreerde manier. Vetmobilisatie 110068

Scitec Nutrition Tea-X - 90 capsules

Nummer 8 van de meest verkochte Gewichtscontrole Vetmobilisatie
Aanbieding
15,99 €
13,90 €

LevertijdBezorging 2-3 werkdagenMeer dan 10 beschikbaar

5.0 Sterren5.0 van de 51 beoordeling

Eigenschappen Scitec Nutrition Tea-X - 90 capsules

 
Tea-X

Tea-X
biedt je de voordelen van groene thee op een supergeconcentreerde manier. Tea-X is zowel een kracht gewichtsbeheer supplement als  een gezondheidssupplement, speciaal gemaakt met een krachtige hoeveelheid Groene Thee Extract.

Dit supplement is ontworpen om de warmteproductie the bevorderen en verhoogt je energie verbruik, wat leidt tot een sneller verlies van overtollig gewicht.

Groene Thee extract heeft een lange geschiedenis van het leveren van talloze gezondheidsvoordelen voor het menselijk lichaam. Het meest opvallende daarvan is het vermogen om effectief krachtige ontgiftende ondersteuning te geven. De gezondheidsvoordelen van Groene Thee extract worden voornamelijk geleverd door een fytochemisch element EGCG (Epigallocatechine-3-Gallaat) genoemd, wat bewezen heeft een krachtige antioxidant te zijn dat ook het vetverbrandende vermogen van het lichaam verhoogt.

Scitec Nutrition Tea-X biedt tevens een uitstekende ontgiftende ondersteuning om te helpen vrije radicalen die cellulaire schade, oxidatieve stress en vroegtijdige veroudering  veroorzakenop te sporen  en te verwijderen. In tegenstelling tot andere op stimulerende middelen gebaseerde vetverbranders activeert Scitec Nutrition Tea-X je energiegehalte en versnelt het je metabolisme zonder negatieve bijwerkingen zoals zenuwachtigheid of een gevoel van benauwdheid.

Combineer Scitec Tea-X met je fitness regiem en een gezond dieet en word eindelijkslank, fit en gezond!


Gebruik

Neem 3 x 1 capsule per dag. Gebruik dit product met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als een vervanging daarvan.


Inhoud en smaak

Scitec Nutrition Tea-X - 90 Capsules


Ingrediënten

Dextrose, Gestandaardiseerd Groene Thee Extract, gelatine (capsule).


Allergie informatie

Gemaakt in een faciliteit waar melk, soja en eiwitten, gluten en pinda's bewerkt worden!


Voedingswaarde informatie

  1 Capsule 3 Capsules
Groene Thee Extract
(Polyfenol Inhoud Minimum 50%)
200 mg 600 mg
· EGCG 96 mg 192 mg
· Cafeïne 60 mg 120 mg

Bezorgen Scitec Nutrition Tea-X - 90 capsules

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 40 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 40 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Scitec Nutrition Tea-X - 90 capsules

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  • Scitec Nutrition
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • Scitec Nutrition garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Productvergelijking Scitec Nutrition Tea-X - 90 capsules

  Beoordelingen van klanten over Scitec Nutrition Tea-X - 90 capsules

  5 Sterren
  100 %
  (1)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  5.0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  1 Klantbeoordelingen1
  tea x! een aanrader

  super stuff!!!

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
  55
  5 Sterren5 Sterren
  1 Klantbeoordelingen1

  Vraag aan expert over Scitec Nutrition Tea-X - 90 capsules

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.