634.379 tevreden klanten

Scitec Nutrition Bevat de 23 meest belangrijke vitaminen en mineralen, waaronder de essentiële vitaminen in hoge doseringen. Vitamines en mineralen 107013

Eigenschappen Scitec Nutrition Euro Vita-Mins 120 tabletten

 
Onze Scitec Nutrition Euro Vita-Mins formule bevat de 23 meest belangrijke vitaminen en mineralen, waaronder de essentiële vitaminen in hoge doseringen.

Waar veel vitaminen in een lage opneembaarheid aangeboden worden maakt Scitec het verschil door deze complete formule!

Vitamine C draagt bij aan het goed functioneren van het immuunsysteem en het zenuwstelsel en zet aan tot vermindering van vermoeidheid en lusteloosheid. Vitamine B2 draagt bij aan de handhaving van het gezichtsvermogen en het in stand houden van rode bloedcellen. Van de belangrijke mineralen draagt zink bij aan vruchtbaarheid, reproductie en de handhaving van normale testosteronspiegels, ook zorgt het voor een normaal macronutriënten metabolisme. Selenium draagt bij aan de handhaving van haar en nagels samen met de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Het Co-enzym Q10 is een vitamine-achtige stof die deelneemt aan het genereren van cel energie. Organen met de hoogste energie-eisen - zoals het hart, lever en nieren - hebben de hoogste concentraties Co-enzym Q10.

Los van de voordelen van iedere unieke vitamine in vrij opneembare vorm zorgt een juiste vitaminen en mineralen aanvulling voor een optimale staat van gezondheid in een lichaam. Door een optimale staat van gezondheid te creeren kunnen zowel het spieropbouw proces als het vetverbrandingsproces versnelt worden!

 * Deze verklaringen zijn wetenschappelijk bewezen en goedgekeurd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid.


Gebruiksaanwijzing

Neem 2 x 2 tabletten per dag, bij voorkeur bij een maaltijd.


Inhoud en smaak

Scitec Nutrition Euro Vita-Mins 120 Tabletten


Ingrediënten

Dragers (microkristallijne cellulose, talk, colloïdaal siliciumdioxide, magnesiumstearaat), dicalciumfosfaat dihydraat, kaliumdiwaterstoffosfaat, magnesiumoxide, ascorbinezuur, ferro (II) fumaraat, nicotinamide, DL-alfa-tocoferylacetaat, zinksulfaat monohydraat, natriumseleniet , calcium d-pantothenaat, co-enzym Q10, koper (II) sulfaat pentahydraat, pyridoxine hydrochloride, riboflavine, mangaan sulfaat monohydraat, monohydraat thiamine, foliumzuur, droog vitamine A-acetaat, d-biotine, vitamine B12, chroompicolinaat, kalium jodide, droge vitamine D3.


Allergie info

Geproduceerd in een faciliteit waar ook melk, soja, ei eiwit en pindas verwerkt wordt.


Voedingswaarde informatie

  Per portie van 4 tabletten *% ADH  
Vitamine A 800 μg 100%
Vitamine B1 3.3 mg 300%
Vitamine B2 4.8 mg 343%
Vitamine B3 36 mg 225%
Vitamine B5 9.2 mg 153%
Vitamine B6 5.4 mg 386%
Vitamine B7 450 μg 900%
Vitamine B12 3 μg 120%
Vitamine C 250 mg 312.5%
Vitamine D3 10 μg 200%
Vitamine E 15 mg 125%
Foliumzuur 200 μg 100%
Calcium 612 mg 77%
Chroom 24 μg 60%
Koper 1.8 mg 180%
Jodium 7.3 μg 49%
Ijze 14 mg 100%
Magnesium 300 mg 80%
Mangaan 1.5 mg 75%
Phosporus 743 mg 106%
Kalium 340 mg 17%
Sélénium 83 μg 151%
Zink 7.5 mg 75%
Co-enzym Q10 10 mg
*% ADH = percentage van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Bezorgen Scitec Nutrition Euro Vita-Mins 120 tabletten

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 40 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • Voorraad6 op voorraadDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Scitec Nutrition Euro Vita-Mins 120 tabletten

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  • Scitec Nutrition
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • Scitec Nutrition garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Productvergelijking Scitec Nutrition Euro Vita-Mins 120 tabletten

  Beoordelingen van klanten over Scitec Nutrition Euro Vita-Mins 120 tabletten

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Scitec Nutrition Euro Vita-Mins 120 tabletten

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.929 beoordelingen klanten229 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.019.127 verstuurde producten