632.611 tevreden klanten

Scitec Nutrition Is het meest toonaangevende supplement ter wereld voor een optimaal bloedsuikergehalte. Overige gewichtscontrole producten 109907

Scitec Nutrition Chromium Picolinate - 100 tabletten

Nummer 5 van de meest verkochte Overige gewichtscontrole producten
Aanbieding
5,99 €
5,90 €

LevertijdBezorging 2-3 werkdagenMinder dan 5 beschikbaar

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen Scitec Nutrition Chromium Picolinate - 100 tabletten


Chromium Picolinate: Sem levedura


Scitec Chronium is het meest toonaangevende supplement ter wereld voor een optimaal bloedsuikergehalte.

De Europese Voedselveiligheidsautoriteit heeft bevestigd dat chroom een essentieel minraal is dat absoluut van belang is voor macro-nutriënt metabolosme en het behoud van een normaal suikergehalte in het bloed. Verkeerde inname van chroom kan mogelijk bijdragen aan insulineweerstand (diabetes), corpulentie en sterker nog, hypoglycemie (laag bloedsuikergehalte). Dit Chroomsupplement is niet duur, biedt veel voordelen en het bevat de juiste hoeveelheid Chroom voor je dagelijkse behoefte.

Chroom is een essentieel mineraal dat glucose en cholesterol synthese en vetten en proteïne metaboliseert. Het resultaat is dat dit superieure mineraalsupplement het cholesterolgehalte in je bloed minimaliseert, vetverlies stimuleert en spierweefsel in je lichaam verhoogt.


Gebruik

Neem 1 tablet per dag, bij voorkeur met een maaltijd. Gebruik dit product met voedsel als onderdeel van een gezond, uitgebalanceerd dieet, niet als een vervanging daarvan.


Inhoud en smaak

Scitec Nutrition Chromium Picolinate - 100 Tabletten


Ingrediënten

Chromium Picolinaat, Di-Calcium Fosfaat, Plantaardig Stearic Zuur, Croscarmellose Sodium, Silica, Plantaardige Magnesium Stearaat.


Allergie informatie

Gemaakt in een faciliteit waar melk, soja en eiwitten, gluten en pinda's bewerkt worden!


Voedingswaarde informatie

  Per portie  % Dagelijke Waarde
Chromium 200 mcg 500%

Bezorgen Scitec Nutrition Chromium Picolinate - 100 tabletten

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 40 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Scitec Nutrition Chromium Picolinate - 100 tabletten

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  • Scitec Nutrition
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • Scitec Nutrition garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Productvergelijking Scitec Nutrition Chromium Picolinate - 100 tabletten

  Beoordelingen van klanten over Scitec Nutrition Chromium Picolinate - 100 tabletten

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Scitec Nutrition Chromium Picolinate - 100 tabletten

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.827 beoordelingen klanten84 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.015.506 verstuurde producten