621.821 tevreden klanten

Uitverkoop
Rio Het geavanceerde LCD- scherm maakt permanente ontharing voor iedereen gemakkelijk. Ontharingsapparaten LAHC6

Rio Ontharingsapparaat Ontharingsapparaat

Aanbieding
289,90 €
215,00 €
71,67 € incl. BTW kosteloos in 3X

Eigenschappen Rio Ontharingsapparaat Ontharingsapparaat


De Rio LAHC6 Yes Laser ontharing brengt de kwaliteit van de salon naar huis. Thuis ontharen wordt eenvoudig gemaakt door de optie om individuele haren te behandelen of tot 60 haren tegelijk in enkele seconden. Het geavanceerde LCD- scherm maakt permanente ontharing voor iedereen gemakkelijk.

Laserontharing werkt door het sturen van een laserstraal van 808nm naar het haarzakje waardoor de haarwortel wordt vernietigd, zonder de omliggende huid aan te tasten. De YES Laser Hair Remover is klinisch gestest en geschikt voor gezichtsbeharing en beharing over de rest van het lichaam.


Specificaties

 • Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie
 • Kleur: Wit
 • Toepassing: Benen
 • Stroomvoorziening: Vaste snoer
 • Draadloos: Nee
 • Haarkleur: Geschikt voor donkere haargroei
 • Type huidteint: Niet geschikt voor donkere huid
 • Gezichtstoepassing: Ja
 • Verwisselbare lamp: Nee
 • Aantal lichtsterktes: 1
 • Digitaal display: LCD
 • Opzetstuk voor gezicht: Ja

Bezorgen Rio Ontharingsapparaat Ontharingsapparaat

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • BeschikbaarheidBinnenkortBesteld. Dit product is besteld bij de leverancier en wij wachten op een datum van aankomst in ons magazijn. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

Binnenkort

Besteld. Dit product is besteld bij de leverancier en wij wachten op een datum van aankomst in ons magazijn. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar.

Betaalmogelijkheden Rio Ontharingsapparaat Ontharingsapparaat

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Rio Ontharingsapparaat Ontharingsapparaat

  Beoordelingen van klanten over Rio Ontharingsapparaat Ontharingsapparaat

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Rio Ontharingsapparaat Ontharingsapparaat

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.279 beoordelingen klanten118 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be994.775 verstuurde producten