623.505 tevreden klanten

Uitverkoop
Remington Infinity Bulb. Snel: Duurzame resultaten na slechts 3 behandelingen. 5 energiestanden. Geïntegreerde huidsensor. Ontharingsapparaten 42052560100

Remington IPL6250 E51 i-LIGHT Essential

Aanbieding
249,90 €
239,00 €
79,67 € incl. BTW kosteloos in 3X

Eigenschappen Remington IPL6250 E51 i-LIGHT Essential


Join the hair removal revolution met de Remington IPL6250 i-LIGHT Essential. Met dit slimme apparaat kun je, in de privacy van je eigen huis, duurzaam, moeiteloos en zonder pijn haar verwijderen.

i-LIGHT Essential maakt gebruik van de meest geavanceerde en innovatieve technologie, waardoor er al na drie behandelingen* spectaculaire en duurzame resultaten worden behaald. Deze Propulse™-technologie - waarvan klinisch is bewezen dat deze het haar direct bij de wortels aanpakt en duurzaam verwijdert, zorgt voor een superzachte huid zonder storende haartjes.

Zowel mannen als vrouwen kunnen de i-LIGHT Essential gebruiken voor het behandelen van lichaamsbeharing onder de nek, inclusief benen, armen, onderarmen, bikinilijn, rug, borst en schouders. Het ergonomische, slanke ontwerp ligt prettig in de hand en het systeem is zacht voor de huid en supergemakkelijk in gebruik.

Aangezien de lamp nooit hoeft te worden vervangen, zijn er ook geen verborgen kosten en heb je alle tools die je nodig hebt om een prachtig gladde huid te krijgen.


Advanced Propulse™ technologie

Geavanceerde Propulse™-technologie werkt door verwarming van de haarfollikel met behulp van gerichte lichtflitsen, zodat de groeicyclus wordt doorbroken. De lichtenergie wordt door de melanine in het haar geabsorbeerd en onderdrukt de haargroei door de haarfollikel uit te schakelen.

Remington-E51


50% groter flitsvenster**

Dankzij de ingestelde flitssnelheid van 3 seconden en het 50% grotere flitsvenster** met UV-filter om je huid te beschermen, kun je de gewenste gebieden gemakkelijk behandelen en heb je in no time een prachtige gladde huid.

emington-E51


Specificaties

· Infinity Bulb
· Lamp hoeft nooit te worden vervangen
· Snel: Duurzame resultaten na slechts 3 behandelingen*
· Veilig: Klinisch bewezen, goedgekeurd door FDA
· Effectief: ProPulse™-technologie
· Gebruik: Lichaam
· Geschikt voor: mannen en vrouwen
· Resultaten: duurzaam
· 50% groter venster:**3 cm² (flitssnelheid 3 seconden)
· 5 energiestanden
· Geïntegreerde huidsensor
· Multi-Flash-modus & Single-Flash-modus
· Universeel voltage
· Aanbevolen door dermatologen

*Individuele resultaten kunnen variëren. Klinische testen op het lichaam tonen aan dat deelnemers twaalf maanden na slechts drie behandelingen gemiddeld 94,3% minder haar hadden. Dit is vergelijkbaar met de resultaten na behandeling met professionele haarverwijderingsapparaten.

**vergeleken met eerder model.

Remington-E51


Ideaal voor het ontharen van je lichaam

De IPL6250 heeft 5 energiestanden: niveau 1 is de laagste stand, niveau 5 de hoogste. Voor de beste resultaten kun je het beste de hoogste stand gebruiken, maar natuurlijk alleen als dit nog comfortabel aanvoelt. Begin gewoon bij de laagste stand en schakel gerust over naar een hoger niveau wanneer dit prettig voelt. Het is normaal als je tijdens het flitsen (lichte) prikjes voelt. De energiestand lees je heel makkelijk af aan het aantal lampjes dat brandt op het apparaat.


IPL ontharing met de Remington IPL6250 i-Light Essential

De geavanceerde ProPulse technologie zorgt ervoor dat je ongewenste lichaamshaartjes op een effectieve en uiterst veilige manier verwijdert. De lichtpulsen van het apparaat worden in het haarzakje omgezet in warmte, wat ervoor zorgt dat de groei van het haartje stilgelegd wordt. Het haartje zal vervolgens uitvallen en vaak niet meer, of veel dunner en langzamer terug groeien. Remington garandeert dat je al na slechts 3 behandelingen duurzame resultaten ziet!


Duurzame resultaten

Je zult niet direct geheel haarloos zijn en resultaten verschillen per individu, maar vaak zul je binnen twee weken al merken dat je minder haartjes hebt op het behandelde gebied. Na verloop van tijd zullen steeds meer haartjes uitvallen, omdat de haarzakjes beschadigd zijn en de haartjes hierdoor (permanent) loslaten. Omdat het haartje drie verschillende fases doorloopt, dien je de behandeling te herhalen, om zoveel mogelijk haartjes in de ‘actieve’ fase mee te pakken. Naarmate je de behandeling herhaalt zullen meer haartjes uitvallen en helemaal niet meer of veel langzamer en dunner terugkomen.


Toe te passen op jouw huid?

Het IPL apparaat is te gebruiken voor mannen en vrouwen met huidtype 1 t/m 4 met blond tot donker haar. Mensen met een donkere of zeer donkere huid (vanaf type 5) en mensen met lichtblonde, grijze of rode haren kunnen het apparaat niet gebruiken. De ingebouwde huidsensor biedt nog een extra controle voor het specifieke gebied. Deze scant de huid voor gebruik en meet of je het apparaat kunt veilig kunt gebruiken. Het apparaat zal alleen inschakelen wanneer het apparaat geschikt is voor het specifieke huidoppervlak dat je hebt gescand, wel zo veilig!


Veilige functies

De Skin contact sensors zorgen ervoor dat het apparaat alleen flitst wanneer het lichtvenster (genoeg) in contact komt met de huid. Hij zal dus niet onverwacht flitsen wanneer je de flits-knop per ongeluk indrukt. Het flitsen zelf gebeurt op een huidvriendelijke manier omdat het lichtvenster beschikt over UV-filter: deze beschermt de huid. Daarnaast is het apparaat in samenwerking met dermatologen ontwikkeld, klinisch getest en goedgekeurd door de FDA (de Amerikaanse 'Food and Drug Administration').

Bezorgen Remington IPL6250 E51 i-LIGHT Essential

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • BeschikbaarheidBinnenkortBesteld. Dit product is besteld bij de leverancier en wij wachten op een datum van aankomst in ons magazijn. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

Binnenkort

Besteld. Dit product is besteld bij de leverancier en wij wachten op een datum van aankomst in ons magazijn. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar.

Betaalmogelijkheden Remington IPL6250 E51 i-LIGHT Essential

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Remington IPL6250 E51 i-LIGHT Essential

  Beoordelingen van klanten over Remington IPL6250 E51 i-LIGHT Essential

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Remington IPL6250 E51 i-LIGHT Essential

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.320 beoordelingen klanten189 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be998.156 verstuurde producten