634.644 tevreden klanten

Reebok De ingebouwde ergometer maakt het mogelijk om een vaste weerstand (25-400 watt) in te stellen voor het trainen. Dit Reebok fitnesstoestel heeft 75 verschillende elektromagnetische weerstanden en een vliegwiel met een gewicht van 11 kilogram. Hometrainers RVTT-10701BK

Reebok Titanium TC3.0 Hometrainer

Semi-professioneelinfo
999,00 €
333,00 € incl. BTW kosteloos in 3X

LevertijdBezorging 3-5 werkdagenMinder dan 5 beschikbaar

0 SterrenGeef uw mening

 • Verzendkosten
  Gratis
 • 3 x kosteloos betalen in termijnen

Eigenschappen Reebok Titanium TC3.0 Hometrainer

 
Reebok hometrainer met aansluiting voor mp3-spelers, iPhones en Android smartphones

Deze Reebok hometrainer is uitgerust een ergonomisch stuur en zadel, die beide gemakkelijk in hoogte verstelbaar zijn. Dit betekent dat iedere gebruiker de ideale lichaamshouding kan aannemen bij het sporten. Het lcd-display heeft een diameter van zeven inch en toont gegevens zoals de tijd, hartslag, snelheid en slagfrequentie. De Reebok Titanium TC3.0 hometrainer is voorzien van een zogenaamd I-Drive Console systeem dat u begeleidt bij het verkennen van de mogelijkheden van de trainingsprogramma's. Daarnaast kan de hartslag gemeten worden via de handsensoren of met een draadloze hartslagband die apart verkrijgbaar is.


Specificaties en functionaliteiten

De ingebouwde ergometer maakt het mogelijk om een vaste weerstand (25-400 watt) in te stellen voor het trainen. Dit Reebok fitnesstoestel heeft 75 verschillende elektromagnetische weerstanden en een vliegwiel met een gewicht van elf kilogram. Er is een breed scala trainingsprogramma's beschikbaar via de interface, namelijk: twaalf voorgeprogrammeerd, drie met een limiet (van tijd, calorie of afstand), een fitnesstest, een doelzoneprogramma, een watt-gestuurd trainingsprogramma, een random training en tot slot een hartslaggestuurd programma. De Titanium TC3.0 hometrainer is geschikt voor gebruikers met een lichaamsgewicht van maximaal 145 kilogram.


Aansluiting voor Bluetooth, Apple iOS en Android OS


Omdat de Reebok Titanium TC3.0 Hometrainer aangesloten kan worden door middel van Bluetooth, Android OS en Apple iOS kunt u de Run On Earth app gebruiken. Hiermee kunt u een virtuele fietstocht maken, waarbij u op het lcd-beelscherm door bijvoorbeeld de straten van Rome fietst. Tevens kunt u uw mp3-speler aansluiten op het fitnessapparaat. Door middel van en geïntegreerde speakers kunt u tijdens het trainen naar uw favoriete muziek luisteren! Kortom, deze nieuwe hometrainer is uitermate geschikt voor gebruikers die de meest moderne technologie eisen.


Extra eigenschappen

· Instelbaar HRC (hartslag gestuurde programma's), inclusief verschillende gebruikersprofielen
· Met beschermkappen en een stevige stalen 60 millimeter buisconstructie
· Lcd-display toont: snelheid, afstand, tijd, hartslag, calorieverbruik en trapfrequentie
· Pedalen met anti-slip rubberen afwerking
· Aansluiting voor verscheidene multimedia-apparaten
· Met bidonhouder
 


Kenmerken

· 7 inch Computer LCD Display
· 20 programma’s
· 11 kg vliegwiel
· 25-400 watt, 75 weerstandniveau’s
· Wireless hartslag controle mogelijk
· Hand puls sensoren op beide handgrepen
· Gebruikers profielen
· Ergonomische zadel
· Mp3 input met ingebouwde speakers
· Bluetooth
· I-drive console systeem
· Run on earth app mogelijk
· Belastbaar gewicht: 145 kg

Andere producten gerelateerd aan Reebok Titanium TC3.0 Hometrainer

Bezorgen Reebok Titanium TC3.0 Hometrainer

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 3-5 werkdagen
 • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 3-5 werkdagen

{0} biedt levering in 3-5 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Voor producten van bepaalde leveranciers kan de levertijd iets afwijken. De klantenservice zal in dat geval contact met u opnemen.

Betaalmogelijkheden Reebok Titanium TC3.0 Hometrainer

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Reebok Titanium TC3.0 Hometrainer

  Beoordelingen van klanten over Reebok Titanium TC3.0 Hometrainer

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  30.929 beoordelingen klanten326 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.019.777 verstuurde producten