623.505 tevreden klanten

Uitverkoop
Reebok Functies: Tijd/Calorieën/Hartslag/RPM/Strokes/Meter. Vliegwiel Gewicht: 6,5 kg. Wireless Pulse Receiver. Weerstand: 16 niveaus (elektronisch). Runner Lengte: 1.23m. Roeitrainers RVON-11650

Reebok One Zwart ZR Roeitrainer

Uitverkoop
649,00 €
584,10 €
194,70 € incl. BTW kosteloos in 3X

LevertijdBezorging 2-3 werkdagenMinder dan 5 beschikbaar

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen Reebok One Zwart ZR Roeitrainer


De Reebok One Zwart ZR Roeitrainer is ontworpen voor fitness. Gebruikmakend van een 1.23m spoor en 6,5 kg vliegwiel, de Reebok One Zwart ZR Roeitrainer zorgt voor een soepele actie bij het sporten. Met 12 vooraf ingestelde programma's, hartslag-controle, ras modus en een manueel programma, de mogelijkheden voor een veelzijdige cardio-oefening zijn bijna eindeloos.

De 16 weerstandsniveaus bieden u het platform om uw training gemakkelijk aanpassen via het LCD-scherm, in combinatie met een draadloze hartmonitor bij te houden van uw hartslag te houden.

Roeimachines kan helpen bij het opbouwen en toon spieren en het sterk verbeteren van uw cardiovasculaire prestaties. Het belangrijkste voordeel is ook voor de rug en gewrichten als roeien verlicht stress op deze gebieden en biedt een lage impact workout, maar met alle voordelen van andere cardio workouts.Specificatie van het product

·  Remmen: Elektronische Controle van de Computer
·  Afmeting: 195 x 85 x 48cm
·  Beeldscherm: 13,1 x 6,7 cm LCD-scherm
·  Vliegwiel Gewicht: 6,5 kg
·  Gevouwen Afmetingen: 148 x 86 x 48cm
·  Functies: Tijd / Calorieën / Hartslag / RPM / Strokes / Meter
·  Maximaal gebruikersgewicht: 120kg
·  Programma's: 12 pre-set programma's plus handmatige / HR Controle / Race
·  Pulse Meten: Wireless Pulse Receiver
·  Weerstand: 16 niveaus (elektronisch)
·  Runner Lengte: 1.23m

Andere producten gerelateerd aan Reebok One Zwart ZR Roeitrainer

Bezorgen Reebok One Zwart ZR Roeitrainer

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Reebok One Zwart ZR Roeitrainer

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Reebok One Zwart ZR Roeitrainer

  Beoordelingen van klanten over Reebok One Zwart ZR Roeitrainer

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Reebok One Zwart ZR Roeitrainer

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.320 beoordelingen klanten173 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be998.156 verstuurde producten