634.163 tevreden klanten

Reebok 18kg vliegwiel, waardoor de gebruiker soepel kan trappen. 32 elektronisch gestuurde weerstandniveau's bieden een extra uitdaging. Console: Single LCD 8x5cm verlicht display. Speedbikes RVON-11600

Reebok One GBS Zwart Speedbike

849,00 €
283,00 € incl. BTW kosteloos in 3X

LevertijdBezorging 3-5 werkdagenMinder dan 5 beschikbaar

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen Reebok One GBS Zwart Speedbike


Met de Reebok One GBS Zwart Speedbike kunt u een veel grotere reeks van spiergroepen trainen in vergelijking met standaard indoor cycles dankzij  de grotere variëteit van posities. Het idee van het spinnen is het maken racefiets bewegingen en tegelijkertijd de spieren in de benen,  rug en bovenlichaam volledige trainen.

De Reebok One GBS Zwart Speedbike beschikt over een 18kg vliegwiel, waardoor de gebruiker soepel kan trappen. 32 elektronisch gestuurde weerstandniveau's bieden een extra uitdaging. Met innovatief self-powered generator systeem. Tevens hand-pols-sensor en een veelzijdig computer display dat een breed scala aan functies biedt, waaronder snelheid, tijd, afstand of verbrande calorieën. Ook kunt u een persoonlijke doeltijd, afstand, hartslag of calorieën instellen.

Spinfietsen helpen bij de vetverbranding, en bieden tegelijkertijd een low impact workout; training van de schouders, rug en benen helpt uw vetverbranding potentieel verder te verbeteren in minder tijd!Specificatie van het product

·  Verstelbaar zadel: Verticaal en horizontaal, verstelbare pedaalbandjes, verticale stuurinstelling, vloer niveau-aanpassing
·  Console: Single LCD 8x5cm verlicht display
·  Afmetingen: 118 x 62 x 117cm
·  Kenmerken: Nieuw zelf-genererend power systeem met oplaadbare batterijen
·  Gewicht vliegwiel: 18kg
·  Functies: Snelheid / tijd / afstand / calorieën / Puls / RPM / Watt
·  Hartfrequentiemeting: Handsensoren
·  Maximaal gebruikersgewicht: 135kg
·  Programma's: 12 pre-set programma's
·  Weerstand: 32 weerstandsniveaus

Bezorgen Reebok One GBS Zwart Speedbike

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 3-5 werkdagen
 • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 3-5 werkdagen

{0} biedt levering in 3-5 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Voor producten van bepaalde leveranciers kan de levertijd iets afwijken. De klantenservice zal in dat geval contact met u opnemen.

Betaalmogelijkheden Reebok One GBS Zwart Speedbike

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Reebok One GBS Zwart Speedbike

  Beoordelingen van klanten over Reebok One GBS Zwart Speedbike

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Reebok One GBS Zwart Speedbike

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.929 beoordelingen klanten194 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.019.127 verstuurde producten