623.505 tevreden klanten

Uitverkoop
PowerBar PowerBar Creatine is ontwikkeld om de prestatie tijdens hoogintensieve, kortdurende inspanningen te verbeteren. Creatine monohydraat POW-CREATINE

PowerBar Creatine - 400gr

Nummer 4 van de meest verkochte Creatine monohydraat
Aanbieding
24,69 €
19,00 €

LevertijdBezorging 2-3 werkdagenMinder dan 5 beschikbaar

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen PowerBar Creatine - 400gr


 • 100 % topkwaliteit Creapure® creatinemonohydraat
 • Creatine verbetert de prestatie tijdens kortdurende, hoogintensieve inspanning
 • Lost goed op
 • Geschikt voor vegetariërs

Als fanatieke sporter stel je jezelf constant ambitieuze doelen en wil je geen compromissen sluiten op de weg er naartoe. Het gebruik van de juiste sportvoeding aangepast aan jouw trainingen en wedtrijden kan hierbij een wezenlijk verschil maken. PowerBar Creatine is ontwikkeld om de prestatie tijdens hoogintensieve, kortdurende inspanningen te verbeteren.


Gebruik

Neem 1 portie per dag gedurende 28 dagen.

Bereiding: meng 1 portie =3,4g (ongeveer 1 theelepel) in 200 ml water, hetgeen 3g creatine oplevert.

Idealiter nuttig je PowerBar Creatine gelijktijdig met een koolhydraatrijke maaltijd of drank. Op dagen dat je traint is het ideale moment om creatine te nemen meteen na de training.

Verhoogde concentratie creatine in de spieren keert terug op basisniveau na ongeveer 4 weken na het stoppen met suppletie.


Inhoud

PowerBar Creatine - 400gr


Ingrediënten

Creatinemonohydraat. Kan sporen bevatten van soja, melk en eieren.


Voedingswaarde informatie

 pro 100 gpro Portion (3,4 g*)
Creatine 88,0 g 3,0 g

*per 3,4 g poeder in 200 ml water


Waarschuwing

Max. 1 portie van 3,4g per dag. Creatine is niet geschikt voor kinderen en adolescenten. Voor volwassenen - enkel te gebruiken gedurende intensieve trainingsperiodes. Kan een gewichtstoename veroorzaken.

Voedingssupplementen zijn geen vervangingvan een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. De aangegeven aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet overschreden worden.

Belangrijkste eigenschappen

Bezorgen PowerBar Creatine - 400gr

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 40 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden PowerBar Creatine - 400gr

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  • PowerBar
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • PowerBar garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Productvergelijking PowerBar Creatine - 400gr

  Beoordelingen van klanten over PowerBar Creatine - 400gr

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over PowerBar Creatine - 400gr

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.320 beoordelingen klanten215 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be998.156 verstuurde producten