634.379 tevreden klanten

Polar Elegante polsband volgt al je dagelijkse activiteit én weet zelfs wanneer je slaapt. Hij motiveert en begeleidt je naar een gezondere en fittere levensstijl. Activity trackers 90054930

Polar Loop 2 Roze Activity tracker

Aanbieding
120,00 €
109,00 €
54,50 € incl. BTW kosteloos in 2X

LevertijdBezorging volgende werkdagMeer dan 10 beschikbaar

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen Polar Loop 2 Roze Activity tracker


Stijlvolle activity tracker

Polar Loop 2 White

De Polar Loop 2 is een stijlvolle en waterdichte activity tracker. Deze elegante polsband volgt al je dagelijkse activiteit én weet zelfs wanneer je slaapt. Hij motiveert en begeleidt je naar een gezondere en fittere levensstijl.


Persoonlijk activiteitsdoel

Dankzij jarenlang onderzoek heeft Polar een methode kunnen ontwikkelen waarmee je elke dag een persoonlijk activiteitsdoel kunt bepalen; en niet alleen maar op basis van het aantal stappen. Het activiteitsdoel op de Polar Loop 2 wordt afgestemd op je persoonlijke gegevens en het gekozen activiteitsniveau. Gedurende de dag wordt het activiteitsdoel aangepast aan de mate en intensiteit van je activiteit. Intensiteitsniveaus

Dankzij de unieke technologie van de Polar Loop 2 kun je je dagelijkse activiteit volgen op vijf intensiteitsniveaus: rusten, zitten en lage, gemiddelde en hoge activiteit. Bij bewegingen van lage tot hoge intensiteit laat een activiteitsbalk heel eenvoudig zien wat je voortgang is.

· Rusten
  Slapen en liggen
 
· Zitten
  Zitten en andere passieve activiteiten

· Laag
  Staan, lichte huishoudelijke werkzaamheden

· Gemiddeld
  Wandelen en andere middelzware activiteiten

· Hoog
  Hardlopen, joggen en andere intensieve activiteiten


Motiverend

Laat je motiveren bij het behalen van jouw doel. Het activiteitsdoel op de Loop 2 wordt gedurende de dag aangepast aan de intensiteit van je activiteit.


24/7 Design

Polar Loop 2

Ongekend draagcomfort
De zachte en flexibele Loop 2 past perfect om elke pols. De 85 afzonderlijke ledlampjes en de roestvrijstalen sluiting maken deze armband van hoge kwaliteit en geschikt om 24/7 te dragen. Maak je geen zorgen als de Loop 2 nat wordt; hij is waterdicht.


Slaap

Polar Loop 2

Slaap lekker
Je kunt de Loop 2 zelfs omhouden in bed en automatisch je slaappatroon laten registreren. Gebruik de Polar Flow app op je smartphone en kijk hoe lang en hoe goed je hebt geslapen. De Loop 2 kan ook als wekker gebruikt worden: met een licht trilsignaal laat hij je weten wanneer het tijd is om op te staan.


Motivatie

Polar Loop 2

For everyday heroes
Het is niet altijd makkelijk om tijd vrij te maken voor jezelf. De Loop 2 helpt je hierbij door motiverende feedback en persoonlijk advies te geven. Er zijn verschillende manieren om actief bezig te zijn. Zoek de manier die bij jou past en zorg dat je elke dag je activiteitsdoel behaalt.


Smart notifications

Polar Loop 2

Hallo, hallo
Wanneer je de Loop 2 om je pols draagt, word je met het trilsignaal op de hoogte gebracht van inkomende telefoongesprekken, berichten en afspraken in je agenda (uitsluitend iOS).

 
Functies

· Stappen en afstand
  Houdt bij hoeveel stappen je zet en berekent op basis daarvan je afgelegde afstand.

· Inactiviteitswaarschuwing
  Hij helpt je herinneren om te bewegen door te gaan trillen als je langer dan 55 minuten stilzit en zorgt ervoor dat je actieve onderbrekingen in je dag inbouwt.

· Smart calories
  Laat je precies zien hoeveel calorieën je hebt verbrand. Op basis van je gewicht, lengte, leeftijd, geslacht en de intensiteit van je fysieke activiteiten wordt een persoonlijk algoritme opgesteld.

· Activiteitsdoel
  Laat zien hoe actief je overdag bent geweest en geeft praktische tips om je activiteitsdoel voor die dag te behalen. Je activiteiten worden verdeeld in vijf intensiteitsniveaus: rusten, zitten, lage activiteit, gemiddelde en hoge activiteit.

· Slaap
  Registreert automatisch hoe lang je slaapt en hoe kwalitatief je slaap is. Bekijk je slaappatroon in de Polar Flow webservice en app en ontdek meer over je slaappatroon.

· Smart notifications
  Begint te trillen bij inkomende telefoongesprekken, berichten en afspraken in je agenda (uitsluitend iOS).

Polar Loop 2


Smart coaching
 
· Activity guido
  Laat zien hoe actief je overdag bent geweest en geeft praktische tips om je activiteitsdoel voor die dag te behalen.

· Activity benefit
  Geeft feedback over je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten en laat zien hoe je actieve keuzes bijdragen aan je gezondheid.

· Smart calories
  Laat je precies zien hoeveel calorieën je hebt verbrand.

· Energypointer
  Geeft duidelijke begeleiding hoe je sneller in vorm raakt. Polar H7 vereist.

· Trainingseffect
  Geeft motiverende feedback direct na je training. Polar H7 vereist.

· Hartslag tijdens je training
  Met één druk op de knop zie je tijdens een training wat je hartslag is op dat moment. Polar H7 hartslagsensor vereist.


Train op je eigen tempo

Polar Loop 2

Je hartslag is de meest nauwkeurige conditiemeter. De beste manier om je conditie te verbeteren en resultaat te zien, is door op de juiste intensiteit te trainen. Koppel de Polar H7 hartslagsensor aan de Loop 2 en mis nooit meer een hartslag. De H7 laat tijdens je training direct en nauwkeurig je hartslag zien op je pols.


Polar ecosysteem

· Polar Flow webservice en app
  Volg je dagelijkse voortgang en krijg hulp bij het behalen van je dagelijkse doelen. Ontdek hoe je dagelijkse gewoontes je gezondheid kan verbeteren.

Polar Loop 2

· Polar coach
  Een gratis online hulpmiddel waarmee je coach of personal trainer jouw voortgang kan volgen.

· Sensorcompatibiliteit
  Gebruik een Polar H7 Bluetooth® Smart hartslagsensor en volg je hartslag live via je pols.

· Myfitnesspal
  Houd je voeding in de gaten door een verbinding met 's werelds grootste database van voedsel, voeding en calorieën te maken (uitsluitend iOS).


Specificaties

Polar Loop 2

Afmetingen. Met zachte siliconen polsband
· Gewicht: 38 g
· Dikte: 0,8 mm
· Breedte: 20,0 mm

Technologie
· Oplaadbare 38 mAh Li-pol-batterij
· Batterij gaat tot 8 dagen mee bij 24/7 activiteitsmeting en 1 uur/dag trainen

Verbindingen
· Eenvoudig en draadloos synchroniseren via Polar Flow app met Bluetooth® Smart
· Speciale USB-aansluiting voor het opladen en gegevensoverdracht van en naar een pc of Mac via Polar FlowSync
· Bluetooth® Smart
· Polar Flow webservice geschikt voor Mac OS X 10.6 of hoger en voor een pc met Windows XP, 7, 8 software die kan worden bijgewerkt
· Gebruikersinterface in Engels, Spaans, Portugees, Frans, Deens, Nederlands, Zweeds, Noors, Duits, Italiaans, Fins, Pools, Russisch, Chinees, Japans

Belangrijkste eigenschappen

Bezorgen Polar Loop 2 Roze Activity tracker

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging volgende werkdag

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Polar Loop 2 Roze Activity tracker

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  • 2 jaar
  • officieel dealer

  ***Alle producten onder garantie (2 jaar, vanaf de datum van verkoop aan de consument) zal kosteloos worden gerepareerd door Polar, hierbuij rekening houdend met alle aspecten die onder de garantie vallen. De garantie is in het geval van de elastische WearLink +, riemen en batterijen 1 jaar vanaf de datum van verkoop aan de consument.  Garantie

  FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

  garanderen dat:

  • Het product nieuw is
  • Het product in de originele verpakking zit
  • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk

  Het merk

  polar

  In 1979 al vestigde Polar zijn eerste patent voor draadloze hartslagmeting en in 1982 lanceerde het bedrijf de eerste draadloze en draagbare hartslagmeter, waarmee het de wijze waarop atleten trainen voorgoed veranderde. Nu, 30 jaar na de eerste vonk van inspiratie, biedt Polar het meest uitgebreide assortiment in de bedrijfstak. De producten lopen uiteen van eenvoudige modellen die beginners en recreatieve sporters motiveren en informeren tot volledige trainingssystemen voor 's werelds beste atleten in talloze takken van sport.

  Door een combinatie van deskundigheid op het gebied van zowel sport, fysiologie, elektronica als inzicht in de klantenbehoeften is Polar, sinds 1977, toonaangevend op het gebied van technologische innovaties en hartslagmeting.

  Het streven om de beste te zijn, wordt gedeeld door ambitieuze en zeer getalenteerde professionals die momenteel nog net zo gedreven zijn in alles wat zij doen, net als 30 jaar geleden. .

  Met het hoofdkantoor vlakbij Oulu, in Finland, is Polar actief in meer dan 80 landen.

  polar

  Productvergelijking Polar Loop 2 Roze Activity tracker

  Beoordelingen van klanten over Polar Loop 2 Roze Activity tracker

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Polar Loop 2 Roze Activity tracker

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.929 beoordelingen klanten191 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.019.127 verstuurde producten