634.379 tevreden klanten

Optimum Nutrition Is een originele formule met 99,9% creatine monohydraat, wat de resultaten van spieren winnen verbetert. Creatine monohydraat 1058215

Eigenschappen Optimum Nutrition Creatine - 634g


Creatine Powder wordt aangeraden door de mensen die het gebruiken en is een originele formule met 99,9% creatine monohydraat, wat de resultaten van spieren winnen verbetert.

Creatine Powder is een bron van hoogwaardig creatine monohydraat, met een werking die je al kent:
 • Explosieve kracht winnen voor super intensieve workouts
 • Het is bewerkt met een hoger pH (minder zuurrijk), waardoor het uithoudingsvermogen van de spieren verhoogd wordt en het risico van spiervermoeidheid voorkomen
 • Verhoogt het vermogen van de spieren om zich te herstellen
 • Je spieren zullen zich ontwikkelen en sneller groeien, sterker worden, meer gevormd door het uithoudingsvermogen en ze kunnen meer weerstand bieden aan de training

Creatine Powder van ON is een geurloos poeder, dat gemakkelijk in water oplost, zonder dat het naar de bodem zinkt, voor een sap of smoothie voor na de workout.


Gebruik

Voeg 1 volle theelepel Mirconized Creatine Poeder toe aan een glas met 237 ml-355 ml (9-12 oz) koud water of vruchtensap. Vervolgens met een lepel roeren.


Inhoud

Optimum Nutrition Creatine - 634g


Ingrediënten

Creatine Monohydraat.


Voedingswaarde informatie

 Per 3.6 gr
Creatine Monohydraat 3.4 g
Creatine 3 g

Andere producten gerelateerd aan Optimum Nutrition Creatine - 634g

Bezorgen Optimum Nutrition Creatine - 634g

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 40 Euro
 • BeschikbaarheidBezorging 10 werkdagen
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

Bezorging 10 werkdagen

Het aantal werkdagen die staan voor de levering van de bestelling. Bestellingen worden van maandag tot en met vrijdag verwerkt vóór 14:30.

Betaalmogelijkheden Optimum Nutrition Creatine - 634g

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Optimum Nutrition Creatine - 634g

  Beoordelingen van klanten over Optimum Nutrition Creatine - 634g

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Optimum Nutrition Creatine - 634g

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.929 beoordelingen klanten157 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.019.127 verstuurde producten