634.379 tevreden klanten

Optimum Nutrition Is een BCAA poeder zonder smaakstoffen met een 2:1:1 verhouding, wat inhoudt dat elke portie je 5 gam zuivere, schone branched-chain aminozuren. Vertakte keten aminozuren 1059730

Eigenschappen Optimum Nutrition BCAA 5000 - 345g


BCAA ‘s zijn essentieel, wat inhoudt dat ze via een dieet verkregen moeten worden. BCAA’s worden al lang gebruikt door kracht- en uithoudingsvermogen atleten om herstel te versnellen, spieren te reparen en om de droge spiermassa te vergroten zonder vet toe te voegen. Het wordt ook gebruikt bij diëten of als je alleen maar de droge  spiermassa wilt behouden terwijl je lichaamsvet verliest.

Optimum Nutrition BCAA 5000 is een BCAA poeder zonder smaakstoffen met een 2:1:1 verhouding, wat inhoudt dat elke portie je 5 gam zuivere, schone branched-chain aminozuren (BCAA’s) biedt, met 2,5 gr L-Leucine en 1,25 gr L-Isoleucine en L-Valine.

De manier waarop het gemengd wordt bewijst de superieure kwaliteit. De meeste BCAA formules op de markt kunnen niet goed opgelost worden en laten poederrestjes achter op de bodem van de shaker. Superieure kwaliteit wordt bewezen als je het ON BCAA poeder mengt en een perfecte oplossing krijgt, zonder dat er iets op de bodem achterblijft.

Omdat dit poeder geen smaak heeft, kun je het toevoegen aan elke andere vloeistof van je keuze, zoals proteïne shakes, vruchtensappen of gewoon aan water.


Gebruik

Mix 1 scoop met water of je favoriete eiwitshake en neem BCAA Powder op elk moment dat meer bcaa's gewenst zijn.


Inhoud en smaak

Optimum Nutrition BCAA 5000 - 345g


Ingrediënten

Gemicroniseerde L-Leucine, Gemicroniseerde L-Valine, Gemicroniseerde L-Isoleucine.

Allergie informatie: Bevat Soja (Lecithine) Bestanddelen.,Kan sporen van noten, pinda's, ei en gluten bevatten.


Voedingswaarde informatie

 Per 9.5 gr% RI
Energie 10 kcal  
Koolhydraten 3 g 1%
Gemicroniseerde L-Leucine 2.5 g
Gemicroniseerde L-Isoleucine 1.25 g
Gemicroniseerde L-Valine 1.25 g  

Bezorgen Optimum Nutrition BCAA 5000 - 345g

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 40 Euro
 • Beschikbaarheid2e Week van MaartBesteld. Dit product is besteld bij de leverancier en zal in de 2e Week van Maart binnen komen. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

2e Week van Maart

Besteld. Dit product is besteld bij de leverancier en zal in de 2e Week van Maart binnen komen. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar

Betaalmogelijkheden Optimum Nutrition BCAA 5000 - 345g

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Optimum Nutrition BCAA 5000 - 345g

  Beoordelingen van klanten over Optimum Nutrition BCAA 5000 - 345g

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Optimum Nutrition BCAA 5000 - 345g

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.929 beoordelingen klanten160 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.019.127 verstuurde producten