634.644 tevreden klanten

Optimum Nutrition Bevat twee soorten Caseïne; micellaire caseïne en calcium caseinaat. Caseïne 1058821

Eigenschappen Optimum Nutrition 100% Casein Gold Standard - 908g aardbei


Het enige moment waarop langzamer gaan iets goeds kan bereiken bij het sporten heeft betrekking op de mate van digestie van proteïne. Het is belangrijk dat proteïne-opname snel gaat vlak voor of vlak na de training, maar een vertraagde afgifte levert een dag en een nacht voordeel op. Het belangrijkste ingrediënt van dit product is caseïne. Optimum Nutrition 100% Caseïne bevat twee soorten Caseïne; micellaire caseïne en calcium caseinaat. Micellaire caseïne breekt een stuk sneller af en is uitstekend om de spieren voor langere periodes te voeden.

100% Casein Gold Standard heeft een prettige, dikke textuur waardoor je je direct vol voelt. Het werkt het beste vlak voor het naar bed gaan en helpt de spiergroei tijdens de meest anabolische periode van de dag, namelijk als je slaapt! Je voelt je voldaan als je naar bed gaat en het voedt je lichaam tijdens de nacht, waardoor je je de volgende dag hersteld en klaar voor de volgende intensieve training voelt.


Gebruik

Neem bijvoorbeeld een shake in de ochtend, net voor het slapen gaan, in plaats van een tussendoortje en/of elk ander tijdstip wanneer vertraagde eiwitopname wordt gewenst.


Inhoud en smaak

Optimum Nutrition 100% Casein Gold Standard - 908g / Aardbei


Ingrediënten

Eiwit Mix (Micellar Caseïne, Calcium Caseinaat), Cocoa (Bewerkt met Alkali), Natuurlijke & Kunstmatige Smaakstoffen, Zout, Lecithine, Gom Mix (Cellulose Gom, Xanthan Gom, Carrageenan), Sucralose, Aminogeen

Allergie informatie: Bevat Melk, Tarwe en Soja (Lecithine) bestanddelen.


Voedingswaarde informatie

 Per 100 gPer 33 g
Totaal Calorieën 1465kJ / 350kcal 484kJ / 115kcal
Eiwit 72.7 gr 24 gr
Totaal Koolhydraten 10.6 gr 3.5 gr
· waarvan auikers 4.7 gr 1.5 gr
Vet 2 gr 0.7 gr
· waarvan Verzadigd Vet 0.9 gr 0.3 gr
· waarvan Transvet 0 gr 0 gr
Dieetvezels 3 gr 1 gr
Sodium 734 mg 242 mg

Andere producten gerelateerd aan Optimum Nutrition 100% Casein Gold Standard - 908g aardbei

Bezorgen Optimum Nutrition 100% Casein Gold Standard - 908g aardbei

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 40 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Optimum Nutrition 100% Casein Gold Standard - 908g aardbei

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Optimum Nutrition 100% Casein Gold Standard - 908g aardbei

  Beoordelingen van klanten over Optimum Nutrition 100% Casein Gold Standard - 908g aardbei

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Optimum Nutrition 100% Casein Gold Standard - 908g aardbei

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.929 beoordelingen klanten219 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.019.777 verstuurde producten