634.163 tevreden klanten

NordicTrack Gewicht vliegwiel: 20 kg. Meten van lichamelijke activiteit, snelheid, tijd, afstand, weerstand, hartslag en calorieën. Speedbikes NTIVEX70414

NordicTrack GX7.0 W Speedbike

Aanbieding
859,00 €
599,00 €
199,67 € incl. BTW kosteloos in 3X

Eigenschappen NordicTrack GX7.0 W Speedbike


Heeft een vliegwiel van 20 kg en een ultra resistente structuur, gemaakt van staal, ontworpen om zelfs de zwaarste trainingen te kunnen weerstaan.

Hij wordt aangedreven door een sterke, maar geruisloze, V-belt. Deze aandrijfriem spant zichzelf aan zodat iedere beweging van de pedalen een constante tegenkracht oplevert. Zo krijgt u een soepele beweging waar u prettig mee traint.
 
Tijdens het oefenen zit u op een groot en zacht zadel dat horizontaal en verticaal verstelbaar is. Ook het ergonomische no-slip stuur van de NordicTrack Speedbike GX 7.0 B is verstelbaar, zodat u alles op uw eigen lengte en eigen houding af kunt stellen.
 
De pedalen zijn geschikt voor gebruikers van iedere lengte dankzij de toe-clips en riempjes die om iedere voet passen en uw oefening stabiliseren.
 
Wilt u meer calorieën verbranden? Met de NordicTrack Speedbike GX 7.0 B verzet u de weerstand gemakkelijk tijdens het fietsen en bereikt u sneller optimale resultaten. Tijdens het fitnessen kunt u wat water drinken als u een bidon in de handige houder heeft gestopt. Als u klaar bent helpt het quick stop remsysteem u om in een ogenblik stil te staan en na het gebruik kunt u deze spinbike gemakkelijk verplaatsen met de transportwieltjes.
 
Op het verlichte scherm van de NordicTrack Spinbike GX 7.0 B ziet u de tijd, afstand, verbruikte calorieën, hartslag en rondes per minuut verschijnen. Hier kunt u gemakkelijk uw eigen vooruitgang bij houden. 
 
Hartfrequentiemeting via een borstband voor hartfrequentiemeting (Polar) compatibel met dit model is optioneel verkrijgbaar.
 

Eigenschappen:

· Gewicht: 50.5 kg. 

· Product Afmetingen: 135 cm x 53 cm x 124 cm. 

· Afmetingen van de doos: 115 cm x 28 cm x 88 cm. 

· Maximum gebruikersgewicht Gewicht: 115 kg.

Andere producten gerelateerd aan NordicTrack GX7.0 W Speedbike

Bezorgen NordicTrack GX7.0 W Speedbike

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 3-7 werkdagen
 • VoorraadLeverbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 3-7 werkdagen

{0} biedt levering in 3-7 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Voor producten van bepaalde leveranciers kan de levertijd iets afwijken. De klantenservice zal in dat geval contact met u opnemen.

Betaalmogelijkheden NordicTrack GX7.0 W Speedbike

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  • 2 jaar
  • officieel dealer

  ***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.  Garantie

  FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

  garanderen dat:

  • Het product nieuw is.
  • Het product in de originele verpakking zit.
  • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

  Het merk

  nordictrack

  NordicTrack heeft een indrukwekkende catalogus en historie in de fitnesswereld en biedt gebruikers de mogelijkheid thuis te trainen.

  NordicTrack begon meer dan twintig jaar geleden. Het geheim van het succes ligt vooral in het design van hun producten. In de jaren negentig, breidde NordicTrack hun catalogus uit met fitnessproducten voor thuisgebruik zoals home- en crosstrainers, loopbanden en steppers, met dezelfde filosofie als waarmee zij un eerste producten verkochten: design en comfort. Op deze manier staat het merk symbool voor alle atleten die willen trainen en voorbereiden voor een groot avontuur.

  Sinds 1999 is NordicTrack een filiaal van ICON Health & fitness, een bdrijf dat reeds sinds 1977 in de fitnesswereld een hoofdrol speelt. ICON HEALTH & FITNESS heeft bijna 2.000 werknemers en vele filialen wereldwijd en is daarmee het grootste fitnessontwikkelingsbedrijf en tevens verkoper van fitness apparatuur ter wereld met hun hoofdkantoor in Logan, Utah.

  nordictrack

  Productvergelijking NordicTrack GX7.0 W Speedbike

  Beoordelingen van klanten over NordicTrack GX7.0 W Speedbike

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over NordicTrack GX7.0 W Speedbike

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.929 beoordelingen klanten132 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.019.127 verstuurde producten