609.259 tevreden klanten

Kerst
MIO Train slimmer met uw hart. Waterbestendig tot 30 meter diep. Hardloop-multisport sporthorloges en hartslagmeter 57P-BLU

Mio Velo Blauw L Hartslagmeters Geïntegreerd

99,00 €
49,50 € incl. BTW kosteloos in 2X

Eigenschappen Mio Velo Blauw L Hartslagmeters Geïntegreerd


Maak van uw smartphone een krachtige fietscomputer.

· Voortdurende hartslagmeting zonder borstband
· Verstuur gegevens rechtstreeks van huidige ANT+-snelheids- en kadanssensoren naar apps op je smartphone, fietscomputers en GPS-sporthorloges
· Met 5 instelbare hartslagzones stelt u uw trainingen op maat in
· De juiste maat voor een polsomtrek van 149-208 mm
· Waterbestendig tot 30 meter diep


De beste training in minder tijd

Hartslagtraining optimaliseert uw inspanningen zodat u efficiënter en doeltreffender traint. Daardoor maximaliseert u uw training en worden betere prestaties behaald. Mio Velo biedt 5 instelbare hartslagzones met 6-kleurige LED's zodat u altijd kan zien in welke zone u traint, waardoor u gefocust blijft en uw doelstellingen zal bereiken.


MIO Continuous technology – gemaakt voor topprestaties

Mio Continuous Technology is geïntegreerd in elk van onze producten. Ons gepatenteerd ontwerp is uiterst nauwkeurig met name een ECG-nauwkeurigheid van 99% in laboratoriumtests. LED's en een elektro-optische sensor meten het bloedvolume onder de huid en met behulp van slim op de hartslag toegepaste algoritmes wordt de werkelijke hartslag bepaald - ook wanneer de sporter intensieve inspanningen levert.

Hebben we al vermeld dat Mio Continuous Technology reeds bekroond werd?


Draadloze verbinding met de meeste toestellen en apps

Velo verstuurt uw hartslaggegevens via Bluetooth (4.0) en ANT+ naar gelijk welke compatibele smartphone, sporthorloge, fietscomputer of ander fitnesstoestel.


Comfort. Vorm. Functie.

Mio Velo biedt ultiem comfort voor het behalen van topprestaties. De zachte, duurzame polsbanden van silicone zorgen ervoor dat ze stevig vast komen te zitten en zonder borstriem voelt het trainen comfortabeler dan ooit tevoren. Hartslagtraining was nooit zo gemakkelijk en handig.

mio-fuse

Bezorgen Mio Velo Blauw L Hartslagmeters Geïntegreerd

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • Voorraad7 op voorraadDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging volgende werkdag

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Mio Velo Blauw L Hartslagmeters Geïntegreerd

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Mio Velo Blauw L Hartslagmeters Geïntegreerd

  Beoordelingen van klanten over Mio Velo Blauw L Hartslagmeters Geïntegreerd

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Mio Velo Blauw L Hartslagmeters Geïntegreerd

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  29.819 beoordelingen klanten275 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be972.261 verstuurde producten