633.935 tevreden klanten

MIO Fuse Activity Band & Heart Rate Monitor - Bluetooth Smart + ANT+ Hardloop-multisport sporthorloges en hartslagmeter 59P-LRG

Mio Fuse Rood Large Geïntegreerde Hartslagmeter

Aanbieding
129,00 €
115,00 €
57,50 € incl. BTW kosteloos in 2X

LevertijdBezorging volgende werkdagMeer dan 10 beschikbaar

4.0 Sterren4.0 van de 51 beoordeling

Eigenschappen Mio Fuse Rood Large Geïntegreerde Hartslagmeter


Capteer al uw dagelijkse activiteiten & bereik uw fitnessdoelstellingen.
 
·  Biedt voortdurende hartslagmeting met de nauwkeurigheid van een ECG zonder borstriem
 
·  Houdt aantal stappen, het tempo, de snelheid, de afstand en het aantal calorieën bij voor een allesomvattend inzicht in uw dagelijkse inspanningen
 
·  Instelbaar weergavescherm
 
·  Instelbare hartslagzones met gekleurde LED's en trilalarm
 
·  Koppel aan uw favoriete fitness-apps tijdens het trainen via Bluetooth Smart 4.0
 
·  Synchroniseert hartslag met fietscomputers en GPS-horloges via ANT+
 
·  Bewaart gegevens over uw activiteiten en synchroniseert ze draadloos met de Mio GO-app
 
·  Waterbestendig tot 30 meter diep
 
·  Large: past grote pols 156 -208mm / 6.1”-8.2”

·  Small/Medium: past grote pols 149 -179mm /  5.9 "-7"
 


Monitor & evalueer uw volledige dagelijkse prestaties

mio-fuse
Mio FUSE is een slanke polsband die alle functionaliteiten van hartslagmetingstechnologie combineert met de mogelijkheden van een sporthorloge en activiteitenmonitor. Hartslaggegevens met de nauwkeurigheid van een ECG en dat zonder borstriem. Volg de intensiteit van uw trainingsinspanningen en bewegingen op doorheen de dag voor een allesomvattend inzicht in inspanningsniveaus, recuperatievermogen en algehele fitheid. Statistische gegevens die doorheen de dag verzameld worden zijn onder meer het aantal stappen, calorieën, afstand en progressie op basis van een vooropgesteld doel.
 

Verlies nooit het contact met uw favoriete apps & toestellen

mio-fuse
Gebruik de Mio GO-app om uw persoonlijke instellingen te configureren en om de statistische gegevens van uw activiteiten draadloos en automatisch te synchroniseren. U kunt uw trainingen ook opvolgen met allerlei populaire fitness-apps van externe ontwikkelaars zoals Strava, Wahoo, MapMyRun, MapMyRide en Endomondo. Mio FUSE verstuurt hartslaggegevens via Bluetooth Smart (4.0) en ANT+ naar smartphones, fietscomputers, GPS-horloges en andere compatibele toestellen. Raadpleeg de lijst van compatibele toestellen en apps.
 

MIO Continuous technology ligt u nauw aan het hart

mio-fuse
Elektro-optische cellen "voelen" het volume bloed onder de huid. Op basis van geavanceerde algoritmes en het ontvangen signaal wordt de hartslag gedetecteerd, ook tijdens topprestaties.
 

Even nauwkeurig als borstriemen

mio-fuse
Tijdens intensieve en vergelijkende hartslagmetingstests met borstriemen bleek de Mio optische hartslagtechnologie even goed of zelfs beter te presteren met een ECG-nauwkeurigheid van 99%.
 

Vernieuwende en draagbare technologie. Nooit gezien comfort.

mio-fuse
Mio FUSE is vervaardigd uit zachte silicone en voelt licht en comfortabel aan tijdens het dragen aan de pols met een weergavescherm dat voorzien is van een gebogen oppervlak waarop uw activiteiten en hartslaggegevens worden weergegeven. Mio FUSE werkt zonder borstriem en maakt het gemakkelijk om uw hartslag nauwkeurig op te volgen tijdens het trainen.

Bezorgen Mio Fuse Rood Large Geïntegreerde Hartslagmeter

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging volgende werkdag

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Mio Fuse Rood Large Geïntegreerde Hartslagmeter

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Mio Fuse Rood Large Geïntegreerde Hartslagmeter

  Beoordelingen van klanten over Mio Fuse Rood Large Geïntegreerde Hartslagmeter

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  100 %
  (1)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  4.0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  1 Klantbeoordelingen1
  Goed product, lange levertijd

  Mio fuse is prima product, gebruik hem bij hardlopen om smartphone en werkt naar behoren. Weinig features en heel basic display, niet een heel geavanceerd product, maar doet wat het belooft.

  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
  45
  4 Sterren4 Sterren
  1 Klantbeoordelingen1

  Vraag aan expert over Mio Fuse Rood Large Geïntegreerde Hartslagmeter

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.927 beoordelingen klanten75 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.018.785 verstuurde producten