642.811 tevreden klanten

Jawbone De eenvoudigste manier om beloond te worden voor je stappen, oefeningen en totaal aantal verbrande calorieën op een dag. Activity trackers JL03-6666CEI-EU2

Eigenschappen Jawbone UP2 Rope Turquoise Activity Tracker


Waar prestatie en stijl samenkomen.

Gezond zijn, is er goed uitzien van binnenuit. En dat is nu net hoe we de UP2™-meter hebben ontworpen. Binnenin houdt de technologie van wereldklasse jouw activiteiten, slaappatronen, voedselregistratie en meer bij. Vanbuiten tilt de UP2 de stijl naar een heel ander niveau. Nieuwe kleuren en een nieuw ontworpen licht polsbandje plaatsen de UP2 helemaal vooraan als het op stijl aankomt. Je kunt het een meter noemen. Wij noemen het echter UP2.

Je geweldig voelen staat je erg goed.

Jawbone-UP2Rope


Hierdoor wordt fitness trendy.

Als je van mening was dat fitnessmeters tekortschoten op het vlak van stijl–gooi die gedachte dan maar overboord. UP2™ doet overal hoofden draaien dankzij een buitensporige selectie aan kleuren en een nieuw licht polsbanddesign. De meter is gewoon een trendsetter op zich. Je hebt je eigen persoonlijke stijl. Ga nu ook voor je eigen meter.


Meet hoe fit je bent, met een nieuwe stijl.

Fitnessmeters zagen er nog nooit zo goed uit. Vanbuiten is UP2™ de dunste, meest gestroomlijnde, stijlbewuste meter op de markt. Vanbinnen genereert Smart Coach fitnessinzichten en activiteitenplannen die het verwezenlijken van je doelen een fluitje van een cent maken. En met een batterij die een volledige week meegaat, zul je minder opladen en beter leven.


Uitgelichte kenmerken

Activiteiten registreren
De eenvoudigste manier om beloond te worden voor je stappen, oefeningen en totaal aantal verbrande calorieën op een dag. Kennis hiervan is de eerste stap om actiever te zijn en gemotiveerd te blijven.

Jawbone UP2 Black

Slaap registreren
Houd eenvoudig bij hoeveel uur en hoe goed je slaapt. De Smart Coach leert wat jouw gewoonten zijn en levert vervolgens persoonlijke suggesties waarmee je ervoor kunt zorgen dat je op tijd naar bed gaat. Smart Alarm™ wekt je stilletjes op een optimaal moment tijdens je slaapcyclus, zodat je lekker fris wakker wordt.

Jawbone UP2 Black

Voedselregistratie
Registreer je maaltijden en houd je calorieën eenvoudig bij met de UP®-streepjescodescanner, het doornemen van restaurantmenu's en de voedingsdatabase. Smart Coach helpt je op weg naar gezonde gewoontes en geeft je maaltijd een voedingsscore—omdat het bij gezond eten om meer draait dan gewoon calorieën tellen.

Jawbone UP2 Black

Smart Coach
Smart Coach geeft je de motivatie en de gepersonaliseerde inzichten die je nodig hebt om je doelen te verwezenlijken, waar je dag je ook brengt. Bovendien wordt hij mettertijd slimmer—naarmate Smart Coach je beter leert kennen, worden de inzichten en tips steeds beter. En hetzelfde geldt voor jou.

Jawbone UP2 Black


Functies

We hebben (bijna) overal aan gedacht.
Jawbone-UP2

Doorlopende updates

UP2™ wordt steeds beter met nieuwe functies geïntegreerd in gratis UP®-firmware en app-updates.
Jawbone-UP2
Spatbestendig
UP2™ is spatwaterdicht. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over regen, zweet van een fikse training of nat worden in de douche. Dompel je apparaatje wel niet onder.

Jawbone-UP2
Smart Alarm™
UP® stelt tijdens jouw slaapcyclus het beste moment vast om je te wekken. Dit gebeurt met een zachte trilling binnen een periode die jij zelf bepaalt (tot maximaal 30 munten voor jouw ingestelde wekker). Zo kun je lekker fris aan jouw dag beginnen.


Jawbone-UP2
Idle Alert
Verhoog je actieve tijd met geheugensteuntjes op maat om ervoor te zorgen dat je de hele dag door blijft bewegen. Te veel zitten, of dit nu op het werk of in de sofa is, vertraagt je metabolisme. Met Inactieve melding kun je herinneringen instellen om ervoor te zorgen dat je gedurende de dag actief blijft. Pas je Inactieve melding vanuit de app aan en je polsband zal trillen om je eraan te herinneren dat het tijd is om aan de slag te gaan.

Jawbone-UP2

Batterijduur
UP2™ is voorzien van een abbr title="Universal Serial Bus">usb-oplader en een batterij die tot 7 dagen meegaat zonder bijladen.


Jawbone-UP2
Synchroniseert draadloos
Het UP2™-polsbandje is altijd verbonden via Bluetooth® Smart. Krijg actuele voortgangsrapporten zonder je zorgen te moeten maken over het aansluiten om je gegevens te uploaden.

Jawbone-UP2
Verbrande calorieën
UP® meet hoeveel calorieën je verbrandt door jouw basaal metabolisme (BMR) vast te stellen. Deze waarde wordt aan de hand van jouw leeftijd, gewicht, lengte en bewegingsniveaus berekend. Hiervoor wordt de meest recente gepubliceerde medische standaard gebruikt. Door jouw bewegingspatroon beter te leren begrijpen, kun je meer calorieën verbranden aan de hand van jouw BMR.

Jawbone-UP2

Succesreeksen en mijlpalen

Je wordt beloond wanneer je jouw doelen consistent bereikt en je kunt je voortgang naar een betere jij in de gaten houden.


Jawbone-UP2
Vrienden & familie
Je staat nooit alleen. Dankzij UP® kun je verbinding maken met vrienden en familie, zodat jullie je doelen samen kunnen bereiken. Wanneer de leden van de UP®-community drie of meer vrienden in hun team hebben, leggen ze per maand minstens 16 kilometer extra af. Dat zijn heel wat verbrande calorieën.


Jawbone-UP2
Doelen
Verlies jouw doel niet uit het oog door jezelf persoonlijke doelen te stellen; van het aantal stappen per dag tot het aantal uren slaap en je streefgewicht. Met UP® kun je jouw doelen aan de hand van aanbevelingen voor activiteiten, handige tips en motiverende herinneringen bereiken.
Jawbone-UP2

Vandaag ga ik
De Smart Coach motiveert je wanneer je wel een duwtje in de rug kunt gebruiken met jouw persoonlijke uitdagingen, zoals voldoende water binnenkrijgen of een intensiever bewegingspatroon.
Jawbone-UP2

LE
D-indicator
Eenvoudige led-controlelampjes functioneren als indicatoren om in één oogopslag jouw status en meldingen te zien.


Jawbone-UP2
Activiteiten registreren
Kijk verder dan hoeveel stappen je zet. Registreer jouw verschillende trainingen om een volledig beeld te krijgen van jouw activiteiten. Door trainingen te registreren, kun je aan je actieve tijd zien hoelang je werkelijk in beweging bent geweest en hoeveel calorieën je precies hebt verbrand.


Jawbone-UP2
Slaap registreren
De kwaliteit van jouw slaap wordt geregistreerd aan de hand van een ingebouwde versnellingsmeter, die detecteert hoe licht of vast je slaapt en hoe vaak je wakker wordt. Het onderdeel voor slaapregistratie laat je weten hoe lang en goed je hebt geslapen, zodat jij kunt leren hoe je aan de hand van kleine aanpassingen frisser wakker kunt worden. Volgens het NIH komt 7–8 uur slaap per nacht je geestelijke en fysieke gezondheid en welzijn ten goede. Bovendien komt het jouw brein ten goede.


Jawbone-UP2
Voedselregistratie
Verbeter jouw eetpatroon en bereik jouw ideale gewicht door jouw maaltijden te registreren via de UP® App. Registreer met behulp van de app wat je eet en drinkt en hoeveel calorieën en voedingsstoffen je binnenkrijgt door streepjescodes te scannen of een maaltijd bij jouw lievelingsrestaurant te registreren. Er is zelfs een voedingsscore waarmee je kunt zien hoe gezond jouw voedingskeuzes zijn op een eenvoudige schaal van 1–10.


Jawbone-UP2
Smart Coach
Vergeet al die simpele stappentellers en standaardadviezen—Smart Coach is ontworpen met menselijk gedrag in het achterhoofd. De coach verwerkt alle informatie die jouw UP2™-meter verzamelt en analyseert die informatie om jou persoonlijk advies en inzichten te geven die je helpen om jouw sport-, slaap- en algemene gezondheidsdoelen te bereiken.

Jawbone-UP3
Duels
Daag je vrienden en familie uit in een duel en verwezenlijk samen jullie doelen. Een duel is een een-tegen-een stappenstrijd van 24 uur, 3 dagen of 1 week. Zoek een vriend. Kies een duur. Laat zien wat je in huis hebt.


Details & Specificaties

Jawbone UP2 Black


In de doos

· UP2™-polsbandje
· Snelstartgids
· USB-oplaadkabel


Materiaal & Onderhoud

· Bandje: hypoallergeen TPU-rubber dat ook voor medische doeleinden wordt gebruikt
· Hoes: geanodiseerd aluminium met minder dan 0,5% nikkel
· Spatbestendig


Afmetingen & Gewicht van UP2

· Formaat: 220mm. x 11,5mm. x 3,0mm.-8,5mm
· Eén maat die bijna iedereen past, polsomtrek van 140 mmndash;190 mm
· Gewicht: 25 g


Voeding & Batterij

· Batterijduur: tot 7 dagen
· Oplaadbare Lithium-ion-polymeerbatterij van 38 mAh
· De oplaadtijd bedraagt ongeveer 60 minuten via de magnetische USB-oplaadkabel


Sensor & Interface

· Bluetooth® 4.0 BLE
· Versnellingsmeter met drie assen
· LEDs in drie kleuren: blauw voor slaap, oranje voor activiteiten en wit voor meldingen

Andere producten gerelateerd aan Jawbone UP2 Rope Turquoise Activity Tracker

Bezorgen Jawbone UP2 Rope Turquoise Activity Tracker

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • VoorraadNog 4 exemplaren beschikbaar!De informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Bij fitnessdigital hebben we graag tevreden klanten en weten we dat extra kosten niet gewaardeerd worden. Daarom berekenen wij bij fitnessdigital geen bijkomende kosten, en zijn de verzendingskosten GRATIS voor al onze producten bij bestellingen van meer dan 40 Euro. Bij fitnessdigital hechten wij tevens veel belang aan de verzending en doen wij steeds onze uiterste best om de beloofde leveringstermijn na te leven. Daarom werken wij met leidinggevende transportbedrijven zoals TNT, DHL, UPS, GLS en GEFCO.

 • In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.
 • In principe overhandigen de transportondernemingen de bestellingen tot aan de eerste drempel op de begane grond. Gelieve er rekening mee te houden dat de transportonderneming uw bestelling niet tot een etage in uw woning zal brengen en de producten niet zal installeren.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zullen zij contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling. Bij levering door de transportonderneming vragen wij u het volgende te controleren:

 • Dat het aantal pakketten overeen komt met de leverbon. Is dit niet het geval, noteer dit dan op de leverbon vooraleer voor ontvangst te tekenen.
 • Dat de verpakking geen tekenen van vervorming of schade vertoont. Is dit het geval, noteer dan eventuele beschadigingen op de leverbon en neem contact met ons op.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging volgende werkdag

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Jawbone UP2 Rope Turquoise Activity Tracker

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  • 2 jaar
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk
  • Op Jawbone producten zit twee jaar garantie behalve op het bandje, daar geldt een garantie van 6 maanden op.

  Productvergelijking Jawbone UP2 Rope Turquoise Activity Tracker

  Beoordelingen van klanten over Jawbone UP2 Rope Turquoise Activity Tracker

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Jawbone UP2 Rope Turquoise Activity Tracker

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.