632.208 tevreden klanten

Isostar L-carnitine flacon klaar om te drinken. Vetmobilisatie 201548

Eigenschappen Isostar L-Carnitine Liquid 2000mg - 20 x 25 ml citroen


 • L-carnitine: puur (2000 mg/flacon), met toegevoegde vitaminen B1, B5 en B6.
 • Kwaliteitszorg: L-carnitine, samen met L-carnitine-hydrochloride en L-carnitine-L-tartraat, zijn de enige geautoriseerde carnitinebronnen die gebruikt mogen worden voor levensmiddelen bestemd voor bijzondere voeding, met inbegrip van de atleten, volgens de Richtlijn 2009/39/EG en de Verordening (EU) 609/2013.
 • Rijk aan vitaminen en L-carnitine: de vitaminen B1, B5 en B6 dragen bij tot een normale energiestofwisseling. De vitaminen B5 en B6 helpen om de vermoeidheid tegen te gaan. Vitamine B6 is betrokken bij het metabolisme van eiwitten en glycogeen. Carnitine is betrokken bij de cellulaire energiebenutting. De gebruikelijke supplementatie van L-carnitine is 750-1000 mg maar tot 2000 mg/dag is veilig.


Aanbevolen voor

 • Trainingen met een hoog energieverbruik.


Gebruiksaanwijzing

Door een flacon (25 ml) te drinken vóór de inspanning, neemt u naast 2000 mg L-carnitine 50% van de dagelijkse vitamine B1-, B5- en B6-behoeften in.

Voedingssuplement. Niet meer innemen dan de aanbevolen dagelijkse dosis. Wordt rechtstreeks vanuit de flacon ingenomen.


Inhoud en smaak

20 x Isostar L-Carnitine Liquid 2000mg - 25 ml / Citroen

Vloeibaar, klaar om in te nemen. Ideaal voor de dagelijkse consumptie.


Ingrediënten

Gedemineraliseerd water, fructose, L-carnitinebasis, voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: kaliumsorbaat, citroensmaak, D-calciumpantothenaat, pyridoxinechloorhydraat en thiaminechloorhydraat. / (emulgator: sojalecithine)


Voedingswaarde informatie

 Portie25 ml%RI*
Thiamine (vitamine B1) mg 0.55 50
Pantotheenzuur (vitamine B5) mg 3 50
Vitamine B6 (pyridoxine) mg 0.7 50
L-carnitine mg 2000  

*RI = Referentie-Inname

Belangrijkste eigenschappen

Bezorgen Isostar L-Carnitine Liquid 2000mg - 20 x 25 ml citroen

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 40 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Isostar L-Carnitine Liquid 2000mg - 20 x 25 ml citroen

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  • Isostar
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • Isostar garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Productvergelijking Isostar L-Carnitine Liquid 2000mg - 20 x 25 ml citroen

  Beoordelingen van klanten over Isostar L-Carnitine Liquid 2000mg - 20 x 25 ml citroen

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Isostar L-Carnitine Liquid 2000mg - 20 x 25 ml citroen

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.827 beoordelingen klanten118 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.014.704 verstuurde producten