633.661 tevreden klanten

Isostar Pure creatine. Aanbevolen voor korte, zeer intensieve oefeningen, in alle soorten sport. Creatine monohydraat 201549

Isostar Creatine - 300g

Nummer 10 van de meest verkochte Creatine monohydraat
Aanbieding
21,08 €
16,95 €

LevertijdBezorging 2-3 werkdagenMinder dan 5 beschikbaar

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen Isostar Creatine - 300g


 • Pure creatine: 100% creatinemonohydraat, 5 g/dosis, equivalent aan creatine tegen 4,4 g/dosis.
 • Kwaliteitszorg: het Creapure®-ingrediënt is het eerste kwaliteitsmerk voor creatine wereldwijd. Het werd geproduceerd door AlzChem AG in Duitsland en het combineert 3 essentiële voorwaarden voor de kwaliteit van creatinemonohydraat om de maximale effectiviteit en veiligheid te bereiken:
  -Zorgvuldige selectie van de grondstoffen
  -Maximale technologische capaciteit dankzij een zeer geavanceerde procestechnologie onder GMP-condities
  -Rigoureuze analysemethoden: het verbetert de fysieke prestaties. Creatine verbetert de fysieke prestaties in een reeks korte, zeer intensieve oefeningen. Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 3 g creatine, equivalent aan 3,4 g creatinemonohydraat.


Aanbevolen voor

 • Korte, zeer intensieve oefeningen, in alle soorten sport.


Gebruiksaanwijzing

Laadfase: 20 g/dag creatinemonohydraat (equivalent aan creatine tegen 17,6 g/dag) gedurende 5 dagen in een dosis van 5 g, 4 keer per dag: ontbijt, lunch, vóór en na de work-out.

Onderhoudsfase: van bij het begin of na de laadfase, één dosis creatinemonohydraat van 5 g/dag gedurende 6 tot 8 weken, na de work-out.

Voedingssuplement. De aanbevolen dagelijkse dosissen niet overschrijden. Niet gebruiken bij kinderen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

De 5 g verdunnen in een ruimte hoeveelheid vloeistof, bij voorkeur met enkelvoudige koolhydraten en zonder cafeïne. De inname van koolhydraten verhoogt de concentratie van bloedglucose (glucose) en bijgevolg de productie van insuline. De insuline en de beweging verhogen de absorptie van creatine in de spieren. Een zeer hoge inname van cafeïne (bijvoorbeeld 5 mg/kg gewicht) neutraliseert het ergogeen effect van creatine.


Inhoud en smaak

Isostar Creatine - 300g

Ideaal voor de dagelijkse consumptie.


Ingrediënten

100% creatinemonohydraat.


Voedingswaarde informatie

 Portie20 g = 4 dosis5 g = 1 dosis
creatine monohydraat creatine g 20 5
Creatine gelijkwaardig* g 17.6 4.4

*100 g
creatine monohydraat creatine = 87,9 g creatine.

Belangrijkste eigenschappen

Bezorgen Isostar Creatine - 300g

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 40 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Isostar Creatine - 300g

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  • Isostar
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • Isostar garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Productvergelijking Isostar Creatine - 300g

  Beoordelingen van klanten over Isostar Creatine - 300g

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Isostar Creatine - 300g

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.909 beoordelingen klanten40 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.018.071 verstuurde producten