634.927 tevreden klanten

Hyperice Optimale koudetherapie levert voor tendinitis, slijmbeursontsteking, schouderbreuken en overbelaste schouder. Cryotherapie 10121 040-00

Hyperice Schouder Linker Sport Ijs-compressieband

Nummer 3 van de meest verkochte Cryotherapie met compressie druk
Toppers
65,00 €

LevertijdBezorging volgende werkdagMinder dan 5 beschikbaar

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen Hyperice Schouder Linker Sport Ijs-compressieband


Hyperice Schouder Linker Sport Ijs-compressieband. 2-delig systeem dat de optimale koudetherapie levert voor tendinitis/gescheurd rotatorenmanchet, overbelaste pezen, slijmbeursontsteking, schouderbreuken en overbelaste schouder. Op maat te maken voor maximale compressie en comfort.Gebruiksinstructies

· Vul de ijscel voor 2/3 met ijs – voeg geen water toe. Alle producten van Hyperice werken best met geplet ijs of met kleine ijsblokjes, maar indien nodig kunnen ook ijsblokjes worden gebruikt.
· Leg de ijscel op een platte ondergrond en duw hem plat – verwijder zoveel mogelijk lucht uit de ijscel voordat u de dop dichtdraait.
· Steek de ijscel in het drukverband.
· Plaats het systeem op het lichaam en span de riempjes aan tot u de gewenste drukkracht verkrijgt.
· Druk licht op het ontluchtingsventiel om de lucht uit de ijscel te laten ontsnappen. U kunt de riempjes nog verder aanspannen nadat de lucht ontsnapt is, zodat het systeem nog meer op het lichaam drukt.
· Laat het systeem 15-20 minuten werken. Druk iedere keer 5 minuten op het ontluchtingsventiel om lucht te laten ontsnappen die zich eventueel tijdens de behandeling heeft opgehoopt, zodat het drukverband optimaal blijft drukken.

hyperice PRO-Knee


Onderhoudsinstructies

· Draai de ijscel na gebruik binnenste buiten, spoel hem uit met vers water en laat hem in de lucht drogen.
· Bewaar de ijscel in een koele droge ruimte zodra hij droog is.
· Stel de ijscel niet bloot aan rechtstreeks zonlicht en/of warmte, want uv-straling kan het medische materiaal beschadigen.
· Vul de ijscel niet met iets anders dan ijs.
· Was de ijscel niet in de machine en strijk hem ook niet.

Andere producten gerelateerd aan Hyperice Schouder Linker Sport Ijs-compressieband

Bezorgen Hyperice Schouder Linker Sport Ijs-compressieband

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging volgende werkdag

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Hyperice Schouder Linker Sport Ijs-compressieband

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Hyperice Schouder Linker Sport Ijs-compressieband

  Beoordelingen van klanten over Hyperice Schouder Linker Sport Ijs-compressieband

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Hyperice Schouder Linker Sport Ijs-compressieband

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.961 beoordelingen klanten329 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.020.610 verstuurde producten