633.935 tevreden klanten

Hyperice Herbruikbaar, niet-toxisch alternatief van synthetisch ijs dat superieure prestaties zou moeten leveren wanneer het in combinatie met Hyperice Ice Compression-systemen. Cryotherapie 20010 000-00

Hyperice Herbruikbaar synthetisch ijs

Nummer 1 van de meest verkochte Cryotherapie met compressie druk
Toppers
30,00 €
25,00 €

LevertijdBezorging volgende werkdagMeer dan 10 beschikbaar

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen Hyperice Herbruikbaar synthetisch ijs


Hyperice Fuel is een herbruikbaar, niet-toxisch alternatief van synthetisch ijs dat superieure prestaties zou moeten leveren wanneer het in combinatie met Hyperice Ice Compression-systemen wordt gebruikt.

hyperice

Hyperice Fuel verschilt van traditionele gelproducten door de typische vorm van de kristallen, die de vorm van echte kleine ijsblokjes imiteert. Deze synthetische ijsblokjes passen zich aan de vorm van het lichaam aan wanneer ze in combinatie met Hyperice ijscompressiesystemen worden gebruikt. Hierdoor vormen ze een plooibare ijsvorm, die een superieure bedekking biedt met het oog op een doeltreffende cryotherapiebehandeling.


Opslag

Hyperice Fuel mag voor een korte tijd bij kamertemperatuur worden bewaard. Voor langere periodes moet het product in een diepvries worden bewaard. Houd dit product uit de buurt van rechtstreeks zonlicht en blootstelling aan warmte en open lucht. Warmte, zonlicht en blootstelling aan lucht tasten de doeltreffendheid van het product in hoge mate aan. Hyperice Fuel mag niet voor een langere tijd of in een bevroren toestand worden bewaard in iets anders dan een Hyperice Fuel-cel.

Hyperice fuel


Opgelet

Hyperice Fuel is geen voedingswaar en mag niet worden ingeslikt. Als dat toch gebeurt, moet u het slachtoffer onmiddellijk doen braken en moet u zo snel mogelijk een geneesheer raadplegen. In het product werd een bittermakend middel toegevoegd, zodat weinigen in de verleiding zullen komen om het in te slikken. Warm Hyperice Fuel niet op en gebruik het ook niet voor warme therapie. Als Hyperice Fuel er verkleurd of waterig uitziet, moet u het product op een veilige manier samen met het afval verwijderen. Gooi Hyperice Fuel na gebruik niet in het toilet.


Instructies

· Plaats de Hyperice Fuel™ minstens 12 uur in de diepvries voordat u het product gebruikt.

· Verwijder de dop van de Hyperice Fuel.

· Sluit de rechtopstaande Hyperice Fuel met behulp van de draden op een lege Hyperice ijscel aan.

· Draai de Hyperice Fuel voorzichtig ondersteboven terwijl de draden goed aangesloten zijn, zodat het synthetische ijs in het Hyperice ijscel kan vloeien. Druk op het ontluchtingsventiel om de doorstroming te vergemakkelijken.

· Draai de dop op de Hyperice ijscel opnieuw dicht en gebruik de ’gevulde’ ijscel op dezelfde manier als conventioneel ijs.

Hyperice

Omkeerinstructies

· Sluit de rechtopstaande Hyperice ijscel op de lege Hyperice Fuel™-cel aan.

· Draai hem voorzichtig om, zodat het synthetische ijs naar de Hyperice Fuel™ cel kan terugvloeien. Controleer of alle ‘brandstof’ uit de ijscel werd verwijderd.

· Reinig de binnenkant van de ijscel grondig met water en hang hem uit om te drogen.

Bezorgen Hyperice Herbruikbaar synthetisch ijs

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 40 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

Bezorging volgende werkdag

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Hyperice Herbruikbaar synthetisch ijs

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Hyperice Herbruikbaar synthetisch ijs

  Beoordelingen van klanten over Hyperice Herbruikbaar synthetisch ijs

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Hyperice Herbruikbaar synthetisch ijs

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.927 beoordelingen klanten101 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.018.785 verstuurde producten