633.004 tevreden klanten

Me My Elos Professionele haarverwijdering thuis, geschikt voor blond, rood en grijs haar. Ontharingsapparaten ME-EPIL

Homedics epileeropzet 'me'

Nummer 9 van de meest verkochte Ontharingsapparaten
Aanbieding
45,90 €
36,90 €

LevertijdBezorging volgende werkdagMinder dan 5 beschikbaar

4.0 Sterren4.0 van de 51 beoordeling

Eigenschappen Homedics epileeropzet 'me'


Homedics epileeropzet 'me'

Me my elos' van Homedics is een klinisch getest ontharingssysteem voor het professioneel en duurzaam verwijderen van haar thuis.
Geschikt voor hem en haar.

Epileeropzet, passend bij het ontharingssysteem 'me my elos'. Zorgt voor meer comfort en nog betere resultaten.

Produkt kenmerken:

- Professionele haarverwijdering thuis - de snelle weg naar het duurzaam verwijderen van haartjes.

- Veilig, effectief, universeel, tijdbesparend en compleet.

Mé my elós is een nieuw produkt:

- 2 behandelingen in 1

- Professionele technologie, gepatenteerd en uniek

- Makkelijk te gebruiken en veilig.

Mé my elós

De elōs-technologie maakt gebruik van zachte impulsen van twee gerichte energiebronnen (IPL en RF) om dieper dan laserstralen en IPL binnen te dringen, tot onder de lederhuid, en pakt daardoor de haarfollikels effectiever aan.

Pre UseIn UsePost Use
Ongewenst haarBehandeling met deelos-ontharingstechnologieDe haarschacht en de follikel worden uitgeschakeld
 • Een elōs-impuls wordt uitgezonden (lichtimpulsen met geringe energie + zachte RF-energie) en dringt door tot onder de lederhuid
 • De lichtenergie wordt omgezet in thermische energie, waardoor de haarschacht en vervolgens de haarfollikel wordt opgewarmd
 • De RF-energie wordt aangetrokken door de voorverwarmde follikel, waardoor deze extra wordt verwarmd en het opnieuw groeien van het haar wordt belet

IPL- en laserbehandelingen verhitten alleen de haarschacht en steunen op secundaire beschadiging om de follikel buiten werking te zetten. elōdringt daarentegen diep onder de opperhuid door en richt zich precies op de haarfollikel om deze permanent uit te schakelen en hergroei te voorkomen.

Waarom me kiezen?

is gebaseerd op de unieke elos-technologie en verschaft u betekenisvolle voordelen ten opzichte van een laser- of IPL-behandeling:

Effectief - tot 89% ontharing na minstens vier behandelingen*

In tegenstelling tot IPL dat alleen de haarschacht verhit en steunt op secundaire beschadiging om de werking van de follikeluit te schakelen, dringt elos dieper in de lederhuid door en behandelt daarbij effectief de haarfollikel met klinisch bewezen resultaten, waardoor u lange tijd van een mooie gladde huid kunt genieten.

Snelheid – een volledige lichaamsbehandeling duurt slechts 30 minuten. 

Door zich nauwkeurig te richten op de haarfollikel is minder energie vereist dan met IPL- of laserlicht, waardoor de elos-impulsen sneller opgewekt kunnen worden;meis in staat per seconde twee elos-impulsen te genereren, waardoor de elos-technologie aanzienlijk kortere behandelingstijden garandeert.

Veiligheid en comfort

Het lagere totale energieniveau verbetert de veiligheid en verhoogt het comfort van de gebruiker. elos is geschikt voor een uitgebreide reeks huidtypes (1-5). Voor het gezicht is elos geschikt voor huidtypes 1-3. Daarbij is er geen enkele voorbereiding vereist, ook geen gels. 

Gemakkelijk in gebruik 

mé maakt gebruik van een intuïtieve, continue glijbeweging, vergelijkbaar met scheren of epileren in tegenstelling tot "stoppen en stempelen", waardoor problemen met vergeten of overgeslagen zones vermeden worden en het behandelingsproces sterk wordt vereenvoudigd.

1 minuut per oksel2 minuten voor bikinilijn3 minuten per arm
10 minuten per beengezichtsbehandelingen  2 minuten

Nog meer redenen om voor mē te kiezen

 • Dubbele actie - mē biedt toebehoren in optie: een (afzonderlijk verkochte) epilator of scheermachine, zodat een dubbelwerkend ontharingstoestel wordt verkregen. Terwijl uw haargroei permanent wordt beperkt, scheert of epileert elōs onmiddellijk uw haar. Het ENIGE systeem dat geen voorbereiding, geen voorafgaande scheerbewerking en geen gels vereist!

 • Vervangingspatronen – een elōs-patroon is eenvoudig te vervangen. Een nieuwe patroon is goed voor 5400 flitsen. Het display op het product geeft procentueel aan hoeveel impulsen resten. Dit is bovendien een heel praktisch middel om u te helpen bij de keuze om al dan niet samen met een vriend of familielid een machine te kopen en te delen zodat ze betaalbaarder wordt.

 • Andere producten gerelateerd aan Homedics epileeropzet 'me'

  Bezorgen Homedics epileeropzet 'me'

  • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 40 Euro
  • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
  • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
  • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

  Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

  Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

  In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

  In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

  Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

  Bezorging volgende werkdag

  fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

  NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

  Betaalmogelijkheden Homedics epileeropzet 'me'

  Sofortbankoverschrijving

  Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

  Overboeking

  Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

   Onder rembours

   U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

   creditcard

   Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

   Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

   creditcard

   Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

   PayPal

   Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

   In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

   De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

   Productvergelijking Homedics epileeropzet 'me'

   Beoordelingen van klanten over Homedics epileeropzet 'me'

   5 Sterren
   0 %
   (0)
   4 Sterren
   100 %
   (1)
   3 Sterren
   0 %
   (0)
   2 Sterren
   0 %
   (0)
   1 Sterren
   0 %
   (0)
   4.0 van de 5

   Uw mening telt!
   Voor ons en voor andere klanten.

   Geef uw mening

   1 Klantbeoordelingen1
   Tevreden gebruiker

   Je hebt deze toevoeging niet altijd nodig, is een prettige aan ulling.

   • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
   • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
   45
   4 Sterren4 Sterren
   1 Klantbeoordelingen1

   Vraag aan expert over Homedics epileeropzet 'me'

   Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
   0 Vragen 0 Antwoorden

   Vragen? Neem contact met ons op.

   30.865 beoordelingen klanten47 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.016.487 verstuurde producten