633.004 tevreden klanten

Hammer De beste cardio workout en manier om calorieën te verbranden! De uiterst duurzame motor met 2,5 pk piekvermogen staat snelheden tot 16 km/u mogelijk. Loopbanden 4326

Hammer Life Runner LR16i Loopband

999,00 €
333,00 € incl. BTW kosteloos in 3X

Eigenschappen Hammer Life Runner LR16i Loopband

 
De Hammer Life Runner LR16i maakt het eenvoudig om thuis een stuk hard te lopen. De uiterst duurzame motor met 2,5 pk piekvermogen staat snelheden tot 16 km/u mogelijk. De hellingshoek kan worden ingesteld in 15 stappen van 0 tot 12%. Zowel de hellingshoek als de snelheid zijn makkelijk aan te passen via de sneltoetsen op het display en de handvaten.
 
Het hart van deze loopband is de eenvoudig te gebruiken trainingscomputer welke voorzien is van een LCD-display met blauwe achtergrondverlichting. De computer heeft maar liefst 18 programma's voor een afwisselende training. Je hartslag wordt gemeten via handsensoren of via de optionele borstband (polar-compatible). Hiermee wordt het mogelijk te trainen op een optimale hartslag.
 
De computer houdt je extra gemotiveerd! De LR16i gebruikt gegevens over jouw lichaam om jouw Body-Fat index te berekenen en maakt ieder stukje vooruitgang direct zichtbaar.
 
Het loopoppervlakte van 132 x 43 cm is groot genoeg om comfortabel te rennen op maximale snelheid. Het ultra-soft loopoppervlakte zorgt voor een optimale bescherming van je gewrichten.
 
De LR16i biedt ook veel gebruiksgemak; door de ingebouwde transportwielen is de loopband makkelijk te verplaatsen. Daarnaast kan de loopband makkelijk worden opgeklapt om op te bergen. De 2 bidonhouders zorgen ervoor dat je goed gehydrateerd blijft tijdens een work-out.


Specificaties
 
· Kleur: anthracite/black
· Afmetingen uitgeklapt: (L x W x H) 165 x 73 x 127 cm
· Opklapbaar: ja  
· Afmetingen opgeklapt: (L x W x H) 93 x 71 x 149 cm
· Motor continu: 1,15 PK
· Loopoppervlakte (in cm): 132 x 43 cm
· Max. snelheid: 16 km/h
· Hellingshoek: 0-12% in 1% stappen
· Computer: LCD-Display
· Computer weergave: Afstand/ Tijd / Snelheid/ Calorie verbruik / Helling/ Hartslag
· Users: 4
· Aantal programma's: 18
· Hartslagmeting: Handsensoren (borstband optioneel)
· Draadloze hartslagontvanger: Ja, Polar-compatible    
· Aantal HRC programma's: 4    
· Transportwielen: Ja
· Max. gebruikersgewicht: 120 kg
· Verzendgewicht: 48kg
· Model: H4326

Andere producten gerelateerd aan Hammer Life Runner LR16i Loopband

Bezorgen Hammer Life Runner LR16i Loopband

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • BeschikbaarheidBezorging 2 werkdagen
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 2 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Als u heeft gekozen voor een betaling onder rembours kan er 1 werkdag bijkomen.

Betaalmogelijkheden Hammer Life Runner LR16i Loopband

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  • 2 jaar
  • officieel dealer

  ***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.  Garantie

  FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

  garanderen dat:

  • Het product nieuw is.
  • Het product in de originele verpakking zit.
  • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

  Het merk

  De HAMMER SPORT AG groep is sinds 100 jaar geleden diep geworteld in de productie, verkoop en distributie van sportartikelen. Alles begon destijds met de productie van tennisrackets en houten ski's. En na jarenlang diep te wortelen in de ski industrie ging het bedrijf in 1984 over tot het maken van fitnessapparatuur.

  Vandaag de dag behoort HAMMER tot de toonaangevende leveranciers van thuisfitness apparatuur in Duitsland en in vele andere landen van Europa.

  Het succes van Hammer is voornamelijk gebaseerd op de ontwikkeling van hoogwaardige producten met innovatieve kenmerken, veel van hen gepatenteerd voor HAMMER SPORT AG - aan de hoge eisen van de Europese, in het bijzonder de Duitse markt te voldoen. Het complete assortiment bestaat uit meer dan 600 verschillende artikelen die worden behandeld in 5 sport afdelingen. Het bedrijf levert aan dealers in meer dan 40 landen over de hele wereld.

  Productvergelijking Hammer Life Runner LR16i Loopband

  Beoordelingen van klanten over Hammer Life Runner LR16i Loopband

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Hammer Life Runner LR16i Loopband

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.865 beoordelingen klanten107 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.016.487 verstuurde producten