634.644 tevreden klanten

GoldNutrition Is een supplement dat je sodium en bloedsuikergehalte herstelt om je energiek en gehydrateerd te houden voor optimale prestaties. Isotone sportvoeding GN61140

Eigenschappen GoldNutrition Gold Drink - 1kg oranje


Als je een uithoudingsatleet bent zoals een fietser, triatleet of een lange-afstandsrenner is het belangrijk om voldoende brandstof te hebben en goed gehydrateerd te blijven tijdens de training.

Gold Drink is een supplement dat je sodium en bloedsuikergehalte herstelt om je energiek en gehydrateerd te houden voor optimale prestaties. Dehydratie van 3% van het lichaamsgewicht kan kracht met 10% doen afnemen en snelheid laten verminderen. Bovendien belet hydratie dat je voordeel haalt uit je oefeningen en brengt het bovendien de cardiovasculaire functie in gevaar.

Gold Drink bevat suiker met een hoge glycemische index om snel bloedsuiker en mineralen als sodium en magnesium te herstellen om vermoeidheidsverschijnselen tegen te gaan en om gehydrateerd en in evenwicht te blijven tijdens de training.


Isotonische formule voor herstel van de lichaamsbalans

Gold Drink is een isotonische drank die verrijkt is met electrolieten en magnesium voor een gebalanceerde formule van mineralen en koolhydraten. Met name magnesium helpt de gebruikelijke spierkrampen te vermijden.

Gold Drink bevat bovendien koolhydraten met zowel langzame als snelle opname, voor een regelmatige energietoevoer naar het lichaam.


Gebruik

Voeg 2 portie (2 lepels) toe aan 1 L lauw water; meng en drink. Neem voor, tijdens en onmiddellijk na de training.


Inhoud en smaak

Gold Nutrition Gold Drink - 1kg / Oranje


Ingrediënten

Malt dextrine, Dextrose, Fructose, Citroenzuur, Smaakmiddelen, Kalium Fosfaat, Sodium Chloride, Magnesium Oxide, Calcium Citraat, Kleurstoffen, Sucralose, Acesulfame K.


Voedingswaarde informatie

 Per 100 gPer 2 lepels (80 g)
Energie 1494,9 kJ / 357,9 kcal 1195,9 kJ / 286,3 kcal
Vet 0 g 0 g
· waarvan verzadigd 0 g 0 g
Koolhydraten 89,4 g 71,5g
· waarvan suiker 30,6 g 24,5 g
Vezel 0 g 0 g
Eiwit 0 g 0 g
Zout 1,5 g 1,2 g
Kalium 608 mg 486 mg
Sodium 271 mg 217mg (59% CD R*)
Chloride 303 mg 242 mg (30% CD R*)
Magnesium 371 mg 297 mg (15% CD R*)

Andere producten gerelateerd aan GoldNutrition Gold Drink - 1kg oranje

Bezorgen GoldNutrition Gold Drink - 1kg oranje

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 40 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden GoldNutrition Gold Drink - 1kg oranje

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  • GoldNutrition
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • GoldNutrition garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Productvergelijking GoldNutrition Gold Drink - 1kg oranje

  Beoordelingen van klanten over GoldNutrition Gold Drink - 1kg oranje

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over GoldNutrition Gold Drink - 1kg oranje

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.929 beoordelingen klanten302 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.019.777 verstuurde producten