634.163 tevreden klanten

GoldNutrition Bevat ideale hoeveelheden Magnesium Carbonaat, Natrium Chloride, Natrium Bicarbonaat en Kalium fosfaat. Vitamines en mineralen GN61174

Eigenschappen GoldNutrition 4 Active electrolytes - 10x3gr


 • Goede sportprestaties
 • Voorkomt spierkramp
 • Sneller herstel tijdens trainingVoorkomt uitdroging, vermoeidheid en vroegtijdige uitputting

Het voelt goed om te trainen en alles eruit te zweten, maar als je teveel zweet zonder te hydrateren, loop je snel het risico uitgedroogd te raken en slachtoffer van vermoeidheid te worden. Met Gold Nutrition vervang je vitale elektrolyten en mineralen die je door zweet kwijtraakt. Neem gewoon 4 Active Electrolytes!


Wat zijn elektrolyten?

Elektrolyten zijn geladen deeltjes die een natuurlijk deel uitmaken van je lichaamsvocht. Als je traint of sport, daalt je elektrolytengehalte, omdat je door zweet vocht kwijtraakt. Door een laag elektrolytengehalte raak je uitgedroogd omdat de elektrolyten niet vastgehouden kan worden. Dit heeft verschrikkelijke gevolgen voor je sportprestaties.

Elk pak van 4 Active Electrolytes bevat ideale hoeveelheden Magnesium Carbonaat, Natrium Chloride, Natrium Bicarbonaat en Kalium fosfaat, alle belangrijkste elektrolyten die vervangen moeten worden als je transpireert.

Los gewoon 2 stuks 4 Active Electrolytes op in 1 liter water en geniet je hele training lang van een verfrissende, hydraterende drank met citroensmaak!


Gebruik

U kunt mengen met shakes, sap, desserts, cornflakes, ijs, rijst, soja drank of gewoon met water. 


Inhoud en smaak

10 x Gold Nutrition 4 Active electrolytes - 3gr


Ingrediënten

Fructose, magnesium carbonate, sodium bicarbonate, maltodextrine, sodium chloride, lemon flavouring, potassium phosphate, acidifier (citric acid), anti-caking agent (silicon dioxide),sweeteners (steviol glycosides , sucrose).


Voedingswaarde informatie

 Per 100 gPer stick (3 g)
Energie 681,7 Kj / 160,4 kcal 20,5 kJ / 4,8 kcal
Vet 0 g 0 g
· waarvan verzadigd 0 g 0 g
Koolhydraten 40,1 g 1,2 g
· waarvan suiker 25,2 g 0,76 g
Vezel 0 g 0 g
Eiwit 0 g 0 g
Zout 19,6 g 0,588 g
Sodium 7.838 mg 235 mg
Magnesium 5760 mg 173 mg
Kalium 2614 mg 78 mg

Bezorgen GoldNutrition 4 Active electrolytes - 10x3gr

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 40 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden GoldNutrition 4 Active electrolytes - 10x3gr

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  • GoldNutrition
  • Officiële Distributeur

  ​Garantiebepalingen

  fitnessdigital is officiële distributeur en om die reden kunnen wij

  GARANDEREN DAT:

  • Het product is nieuw
  • Het product wordt geleverd in de originele verpakking
  • GoldNutrition garandeert een hoge kwaliteit en dopingvrij product

  Productvergelijking GoldNutrition 4 Active electrolytes - 10x3gr

  Beoordelingen van klanten over GoldNutrition 4 Active electrolytes - 10x3gr

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over GoldNutrition 4 Active electrolytes - 10x3gr

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.929 beoordelingen klanten132 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.019.127 verstuurde producten