608.286 tevreden klanten

Kerst
Garmin Gebruiksvriendelijk GPS-horloge, 22cm lang, kleur: groen-wit. Hardloop-multisport sporthorloges en hartslagmeter 010-01039-04

Eigenschappen Garmin Forerunner 10 Groen/Wit

 
Elke kilometer telt. Leg al uw trainingen vast met de nieuwe Forerunner 10, het eenvoudigste GPS-horloge voor hardlopers van Garmin. Dit horloge houdt bij hoe ver en hoe snel u loopt, en hoeveel calorieën u verbruikt. Het houdt u ook gemotiveerd door persoonlijke records te registreren en uw huidige tempo te vergelijken met uw doelstelling via de functie Virtual Pacer™. Wanneer u klaar bent met uw training, kunt u de gegevens uploaden naar de Garmin Connect™-site om uw route samen met alle details per kilometer op een kaart te bekijken en te delen met uw vrienden - geheel kosteloos. Uw prestatie van vandaag is uw motivatie voor morgen.
 
Klaar voor de start
 
De Forerunner 10 is zo gemakkelijk te gebruiken dat u na één druk op een knop uit de startblokken kunt gaan. Onder het hardlopen ziet u uw tijd en afstand duidelijk weergegeven op één scherm en uw calorieën en tempo op een ander scherm. U kunt ook de instellingen aanpassen en tempo en afstand op hetzelfde scherm weergeven.
 
Dit is ons lichtste, meest comfortabele horloge en het is verkrijgbaar in de meerdere sportieve kleuren. Alle modellen kunnen als een gewoon horloge worden gedragen, zodat u uw trainingspartner altijd bij de hand hebt.
 
Motiverende feedback
 
Tijdens het hardlopen waarschuwt de Forerunner 10 u automatisch met een piepje wanneer u weer een kilometer hebt afgelegd, en een knipperend scherm laat uw tijd voor die kilometer zien. Wanneer u klaar bent met uw training en de route opslaat, ziet u een overzicht van uw prestatie, inclusief uw totale tijd, afstand, gemiddelde snelheid en calorieën. Het horloge laat u zelfs weten wanneer u een persoonlijk record neerzet, zoals uw snelste mijl of grootste afstand tot nu toe.
 
Trainingsfuncties
 
Voor hardlopers die iets meer willen beschikt de Forerunner 10 over enkele eenvoudige trainingsfuncties, zoals Virtual Pacer™, dat uw huidige tempo vergelijkt met uw doelstelling. Er is ook een functie voor hardlopen/wandelen, die nuttig is als u net begint of als uw trainingsschema wandelpauzes bevat.
 
Opslaan en delen
 
Via een eenvoudige verbinding met uw Mac of pc kunt u uw hardloopsessies uploaden naar Garmin Connect™ en uw route met alle details per kilometer op een kaart bekijken en delen met vrienden - geheel kosteloos. Uw motivatie zal nog verder toenemen wanneer u uw kilometers opgeteld ziet in Garmin Connect. U kunt ook teruggaan om te zien hoe uw prestaties zijn verbeterd sinds vorige week, vorige maand of vorig jaar.
 
Specificaties:
 
Afmetingen en prestaties:
 
· Afmetingen, BxHxD:  
groen/wit: 4,01 cm x 5,22 cm x 1,57 cm (1,58 inch x 2,05 inch x 0,62 inch)
 
· Schermgrootte, BxH:
groen/wit: 2,1 cm x 2,0 cm (0,81 inch x 0,77 inch)
 
· Schermresolutie, BxH: 55 x 32 pixels
· Aanraakscherm: nee
· Gewicht: groen/wit: 36 g (1,3 oz)
· Batterij: oplaadbare lithium-ion
· Batterijlevensduur: 5 weken in spaarstand; 5 uur in trainingsmodus
· Waterbestendig: ja (50 m)
· Geschikt voor GPS: ja
· Hoogwaardige ontvanger: ja
 
Kaarten en geheugen:
 
· Basiskaart: nee
· Mogelijkheid om kaarten toe te voegen: nee
· Geschikt voor gegevenskaarten: nee
· Rondegeschiedenis: 7 activiteiten
· Waypoints/favorieten/locaties: 0
· Routes: 0
 
Kenmerken:
 
· Hartslagmeter: nee
· Fietssnelheid/cadanssensor: nee
· Voetsensor: nee
· Automatische synchronisatie (automatische gegevensoverdracht naar een computer): nee
· Compatibel met Garmin Connect™ (online community waar u gegevens kunt analyseren, categoriseren en delen): ja
· Virtual Partner® (trainen tegen een digitale persoon): nee
· Virtual Racer™ (compete against other activities): nee
· Koersen (resultaten vergelijken met eerdere activiteiten): nee
· Automatisch pauzeren® (pauze- en hervattimer op basis van snelheid): ja
· Automatische ronde® (automatisch een nieuwe ronde starten): ja
· Automatisch scrollen (loopt tijdens een workout langs de pagina's met gegevens): nee
· Meerdere sporten (met één druk op de knop een andere sportmodus kiezen): nee
· Geavanceerde workouts (maak uw eigen workouts): nee
· Tempowaarschuwing (er klinkt een alarm als u van het ingestelde tempo afwijkt): nee
· Tijd-/afstandwaarschuwing (er klinkt een alarm als u een doel hebt bereikt): nee
· Trilalarm: (kies een geluidssignaal en/of een trilalarm): nee
· Intervallen tijdens training (oefeningen en rustperiodes instellen): nee
· Op hartslag gebaseerde calorieberekening: nee
· Swim metrics (stroke type, stroke count and pool lengths): nee
· Training Effect (measures impact of an activity on your aerobic fitness): nee
· Aanpasbare schermen: ja
· Barometrische hoogtemeter: nee
· Overdracht naar andere toestellen (draadloze gegevensoverdracht naar soortgelijke toestellen): nee
· Compatibel met vermogenmeters (geeft de vermogensgegevens weer van compatibele ANT+™-vermogensmeters van andere leveranciers): nee
· Temperatuur (geeft de temperatuur weer terwijl u rijdt): nee
· Shock Resistant: ja
· Sporthorloge: ja
 
Aanvullend:
 
· Virtual Pacer™ (vergelijkt uw huidige tempo met uw doelstelling): ja
· Persoonlijke records: ja
· Functie hardlopen/wandelen: ja
 
In de verpakking:
 
· Forerunner 10 (groen/wit, 22cm lang)
· Charge/data cable
· Manual
 

Bezorgen Garmin Forerunner 10 Groen/Wit

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • BeschikbaarheidBezorging 10 werkdagen
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 10 werkdagen

Het aantal werkdagen die staan voor de levering van de bestelling. Bestellingen worden van maandag tot en met vrijdag verwerkt vóór 14:30.

Betaalmogelijkheden Garmin Forerunner 10 Groen/Wit

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  • 2 jaar
  • officieel dealer

  ***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.  Garantie

  FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

  garanderen dat:

  • Het product nieuw is.
  • Het product in de originele verpakking zit.
  • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

  Het merk

  garmin

  Garmin is gecreëerd door Gary Burrell en Dr. Min Kao in 1989. Het bedrijf dat toendertijd begon met zo'n 1000 werknemers is inmiddels uitgegroeid tot een wereldbedrijf met wel 9000 werknemers waarbij voortdurende ambitieuze expansieprojecten centraal staan. Garmin is wereldleider op het gebied van fitnessapparaten. Apparaten die trainingen efficiënter maken en waarmee de gebruikers meer dan ooit mee kunnen doen.

  Garmin beschikt over een uitgebreid assortiment aan producten die wereldwijd verkocht worden. Elk product wordt gemaakt op basis van de behoeften van de klant. Dat is ook precies de oorzaak van het succes van Garmin; de investering in R&D en in de ontwikkeling van innovatieve producten voor hele verschillende markten en tevens het bieden van een uitstekende after sales service.

  Productvergelijking Garmin Forerunner 10 Groen/Wit

  Beoordelingen van klanten over Garmin Forerunner 10 Groen/Wit

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Garmin Forerunner 10 Groen/Wit

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  29.810 beoordelingen klanten240 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be971.116 verstuurde producten