634.379 tevreden klanten

First Degree Variabele lengte van de cranks. Deze kan worden ingesteld van 12 tot 24 cm door middel van Roeitrainers UB-E920s

First Degree E920 Evolution Series Fluid Upper Body Ergometer

Professioneelinfo
3.499,00 €
1.166,33 € incl. BTW kosteloos in 3X
 • Verzendkosten
  Gratis
 • 3 x kosteloos betalen in termijnen

Eigenschappen First Degree E920 Evolution Series Fluid Upper Body Ergometer


Een Upper Body Ergometer (UBE) gebruikt vrijwel elke spier in het bovenlichaam. Als een warming-up voor weerstandstraining, biedt het betere activering van het bovenlichaam dan de traditionele alternatieven. Als een cardiovasculair apparaat, biedt het buitengewone resultaten. Wanneer de Upper Body Ergometer in staande positie gebruikt wordt, gebruikt de UBE alle binnenste spieren van het middenlichaam. De UBE wordt ook vaak gebruikt bij revalidatie en als een algemeen trainingsapparaat voor gebruikers in een rolstoel.

· De Interactieve Performance Monitor geeft het volgende weer:- tijd- snelheid- afstand- rotaties per minuut- calorieën per uur- watts- levels- ingebouwd hartslagregistratie- De stoel kan naar wens van de gebruiker worden ingesteld in 4 posities. Met voetsteun voor extra stabiliteit. Zitting ergonomsch vormgeven "soft-touch"

· Variabele lengte van de cranks. Deze kan worden ingesteld van 12 tot 24 cm door middel van "easy use" L-pin.

· Om de E920 te gebuiken als staande upperbody ergometer of vanuit een rolstoel, rijdt men de stoel uit het apparaat.

· Volledig instelbare "self levelling" handgrepen voor optimaal spiergebruik en comfort.

· De arm kan zowel horizontaal als verticaal ingesteld worden. Iedere lichaamslengte kan dus zo probleemloos trainen. De luchtcilinders zorgen voor eenvoudige instelling


Technische gegevens

· Trainingscomputer: Weergave: tijd, afstand, snelheid, watt, RPM, calorieën, hartslag, Weergave van het trainingsprofiel met LCD
· Extra´s: extra lage instap
· Mengeling van cardio- en krachttraining
· Nieuwe IPM-trainingscomputer met USB-aansluiting en hartslagfrequentieontvanger
· Weergave: tijd, afstand, snelheid, Watt, RPM, caloriëen, hartslag
· Helling van het stuur instelbaar
· Zittend worden vooral schouders en armen getraind, terwijl in staande houding doelgericht de stabiliserende spieren van de romp gesterkt worden.
· Krukas is in beide richtingen beweegbaar - voor een maximum aan spiergebruik!
· Weerstandssysteem met fluid-technologie
· De basisweerstand kan 20-voudig gevariëerd worden
· Bovendien richt de weerstand zich naar de ingezette kracht
· Ergonomische zitting met ondersteuning voor de lendenwervels
· In lengte verstelbare rails (12 - 24 cm) van de krukas, waaraan zich de handgrepen bevinden
· Rotatie van de loze pitmanarm van 360°
· Nauwkeurige verstelling van de hellingsgraad van de loze pitmanarm in stappen van 5 graden voor gebruikers van iedere lichaamslengte!
· Met de vrij bewegelijke handgrepen kunt U spiergroepen heel doelgericht trainen.
· Uiterst slijtvaste watertank
· Brede plaat voor de voeten
· Nieuw ontwikkelde glij-armen voor eenvoudige en snelle wissel van kruislingse houding van de handen naar parallel
· Max. belastbaar tot: 150 kg
· Opstelmaten: (L) 180 cm x (B) 100 cm x (H) 120 cm

Andere producten gerelateerd aan First Degree E920 Evolution Series Fluid Upper Body Ergometer

Bezorgen First Degree E920 Evolution Series Fluid Upper Body Ergometer

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • BeschikbaarheidBezorging 10 werkdagen
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 10 werkdagen

Het aantal werkdagen die staan voor de levering van de bestelling. Bestellingen worden van maandag tot en met vrijdag verwerkt vóór 14:30.

Betaalmogelijkheden First Degree E920 Evolution Series Fluid Upper Body Ergometer

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  • 2 jaar
  • officieel dealer

  ***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.  Garantie

  FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

  garanderen dat:

  • Het product nieuw is.
  • Het product in de originele verpakking zit.
  • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

  Het merk

  Het merk First Degree werd opgericht in het jaar 2000 in Australië.

  Het primaire doel van Fitness Degree is het aanbieden aan de fitness-industrie van een nieuw soort apparatuur geschikt voor gebruikers van alle leeftijden en lichaamstypen om een training op maat te genieten, met fit worden als gevolg.

  In slechts een paar jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerde en internationale organisatie. Het is een klantgerichte onderneming: kwaliteit van het product gaat vergezeld van een al even hoge kwaliteit van dienstverlening als een integraal onderdeel van wat First Degree biedt. Voor dit doel, is het bedrijf niet beperkt tot alleen de verkoop van apparatuur, maar belangrijk is eveneens de samenwerking en ondersteuning op elk niveau van de klant: zowel technische als pré- en aftersales ondersteuning.

  Met het produceren van zeven uit de elf producten als roeimachines, wordt vaak gevraagd of First Degree slechts een roeimachine fabrikant is. Echter het bedrijf is overtuigd dat zij eerst en vooral een fitness apparatuur fabrikant zijn, maar vanwege het feit dat zij de voordelen van het roeien weten en begrijpen, hebben zij heel doelbewust gekozen om de roeitrainer tot hun vlaggenschip te maken. First Degree heeft zelfs een professionele roeicoach als productontwikkeling adviseur in dienst. Dit om ervoor te zorgen dat de klanten het allerbeste uit hun First Degree Fitness apparatuur halen!

  Productvergelijking First Degree E920 Evolution Series Fluid Upper Body Ergometer

  Beoordelingen van klanten over First Degree E920 Evolution Series Fluid Upper Body Ergometer

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  30.929 beoordelingen klanten75 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.019.127 verstuurde producten