607.143 tevreden klanten

Kerst
Cefar Behandel rugpijn eenvoudig en snel door middel van de lumbale Cefar Easy-riem. Beschikt over twee pijnstillende stimulatiemodi. Pijn en revalidatie 1515-3

Cefar Easy Elektrostimulator

Nummer 6 van de meest verkochte Electrische spierstimulatie voor rehabilitatie en pijnverlichting
Aanbieding
106,00 €
79,00 €

LevertijdBezorging volgende werkdagMeer dan 10 beschikbaar

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen Cefar Easy Elektrostimulator


Behandel rugpijn eenvoudig en snel door middel van de lumbale Cefar Easy-riem.  De riem zorgt constant voor comfort en een optimale elektrodeplaats. De Cefar Easystimulator wordt opgeslagen in het zakje in de riem.

Cefar Easy beschikt over twee pijnstillende stimulatiemodi: TENS-poorttheorie en ontspannende massagestimulatie met lage frequentie.

Nekband: De stimulator wordt geleverd met een losse nekband en riemklem zodat het apparaat eenvoudig thuis is te gebruiken.


Aanvullende informatie

 • Aantal kanalen: 1
 • Aantal programma's: 2 vooraf ingesteld, 3 programmeerbaar
 • Constante stroom: Weerstand van maximaal 1000 ohm per kanaal
 • Stappen van intensiteit: Minimum 0,5 mA
 • Maximale pulsduur / impulsduur: 300 µseconden
 • Maximale amplitude: 60 mA
 • Frequentie: 80 Hz
 • Stroombron: 2 x 1,5 V AA
 • Afmetingen: 52 x 30 x 125 mm
 • Gewicht: 130g, inclusief batterij
 • Elektrische veiligheidsklasse: Klasse II, Type B
 • Veiligheidstesten: IEC 60601-1, IEC 60601-1-2
 • Stroomvormen: Symmetrisch dubbelfasig - 100% gecompenseerd
 • Standaard accessoires: Batterijen, Alk 1,5V AA (2 stuks), Cefar Easy Gebruikershandleiding (FR-DE-ES-EN-IT-SE-NL-PT), Cefar zakje (zwart), 2 kanalen, Cefar-nekband, Geleidingsdraad met snap - aansluiting (2stuks)
 • Optionele accessoires: Oplaadbare batterijen 1800mAh, Snelle oplader 1,2V

Bezorgen Cefar Easy Elektrostimulator

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging volgende werkdag
 • VoorraadMeer dan 10 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging volgende werkdag

fitnessdigital biedt levering de volgende werkdag van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen worden alleen op werkdagen geleverd.

NB. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden Cefar Easy Elektrostimulator

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking Cefar Easy Elektrostimulator

  Beoordelingen van klanten over Cefar Easy Elektrostimulator

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Cefar Easy Elektrostimulator

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  29.769 beoordelingen klanten113 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be968.986 verstuurde producten