634.379 tevreden klanten

BSN De sleutel tot de vernieuwde formule van Nitrix 2.0 is de opname van 3 gram van het aminozuur L-citrulline, een voorloper van stikstofmonoxide. Stikstofmonoxide 1066097

BSN Nitrix 2.0 - 180 tablets (60 servings)

Aanbieding
49,90 €
39,99 €

LevertijdBezorging 2-3 werkdagenMinder dan 5 beschikbaar

0 SterrenGeef uw mening

Eigenschappen BSN Nitrix 2.0 - 180 tablets (60 servings)


 • Volumizes Vasculaire-en spierweefsel
 • De gehele dag gefocust, keihard en enorme spierhardheid
 • Bevordert weefselherstel, Herstel, en Uithoudingsvermogen
 • Vermindert spier / gewrichtspijn en stijfheid
 • Ondersteunt Maximale stikstofoxide (NO) Niveaus
 • Gebruikt door bodybuilders en fitness modellen.

Nitrix 2.0 is de meest recente vooruitgang in geconcentreerde stikstofmonoxide producten, ter ondersteuning van spierpomps, meer uithoudingsvermogen en betereprestaties. De sleutel tot de vernieuwde formule van Nitrix 2.0 is de opname van 3 gram van het aminozuur L-citrulline, een voorloper van stikstofmonoxide.

Nitrix 2.0 een waardevolle basis voor al uw suppletie. En Nitrix 2.0 is handiger dan ooit. je hoeft nog maar 6 tabletten per dag te nemen. Deze stoffen zorgen voor een toename van spiergroei, sneller herstel en een betere vet verbranding.

Een 4 weken durende transformatie met Nitrix 2.0!

 • Week 1 - Je lichaam zit nu in de NO 'oplaad' fase.  Je zult een begin voelen van de complete lichaam pomp!
 • Week 2 - Nitrix 2.0 heeft de 'groei schakelaar' aan gezet! Ergens in de 2e week zul je de echte kracht van Nitrix 2.0 beginnen te ervaren. Tijdens week 2 zal je kracht, uithoudingsvermogen en herstel aanzienlijk toenemen. Je spieren zullen er ook zichtbaar voller en harder uit gaan zien.
 • Week 3 - De Transformatie is begonnen, en het wordt vanaf nu alleen maar beter! Het vel om je spieren zal steeds strakker gaan zitten. Je aders lijken wel door je spieren heen te willen kruipen! De pomp die je na de training hebt zal nu wel een hele dag kunnen blijven duren.
 • Week 4 en verder - Elke dag is het net alsof je steeds sterker, harder en voller er uit ziet! Las de weken vorderen zal ook je lichaamsvet gaan dalen en je spiermassa verder toenemen. En het mooiste van dit alles is, is dat je behaalde resultaten blijvend zijn!


Gebruik

Neem tweemaal daags 3 tabletten.

Sportvoeding en supplementen zijn een aanvulling op een sportieve en gezonde levenstijl. De basis is goede voeding & voldoende training.


Inhoud

BSN Nitrix 2.0 - 180 tablets (60 servings)


Ingrediënten

Concentrated Nitrix Composite (L-Citrulline, Hawthorne Extract (Aerial Parts) (1% Flavonoids, 3% Oligomeric Proanthyocyanidins), Pomegranate Fruit (20% Punicaligins), Grape Seed Extract (85% Polyphenols), Pterostilbene (PTeroPure®*), Red Pepper Extract (Fruit) (2% Capsaicinoids) (Capsimax*), Trans-Resveratrol (ResVida®), Black Pepper Extract (Fruit) (95% Piperine) (Bioperine®)

Myogenic Matrix: Creatine Monohydrate, Creatine HCI (Con-Cret®), Creatine Anhydrous

Allergie informatie: Gemaakt met apparatuur dat producten bewerkt die melk, ei, sojabonen, schelpdieren, vis, noten en pinda's bevatten.


Voedingswaarde informatie

 Per doseing
Creatine 1,5g
L-Cirtuline 1,5g
Meidoornextract 100mg
Granaatappelectract 100mg
Druivenpitextract 50mg
Cayennepepperextract 25mg
Niacine 12mg
Piper nigrum zaad estract 5mg
Reservatol 3mg

Bezorgen BSN Nitrix 2.0 - 180 tablets (60 servings)

 • LeveringskostenVerzendkosten gratis vanaf 40 Euro
 • Verwachte levertijdBezorging 2-3 werkdagen
 • VoorraadMinder dan 5 beschikbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

Bezorging 2-3 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 2-3 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening.

Betaalmogelijkheden BSN Nitrix 2.0 - 180 tablets (60 servings)

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking BSN Nitrix 2.0 - 180 tablets (60 servings)

  Beoordelingen van klanten over BSN Nitrix 2.0 - 180 tablets (60 servings)

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over BSN Nitrix 2.0 - 180 tablets (60 servings)

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.929 beoordelingen klanten219 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.019.127 verstuurde producten