634.927 tevreden klanten

Tecnovita Zeer comfortabele stoel met Zero Gravity-systeem, 4 type massages, afstandsbediening, Spinal Adjustment Massage Theraphy en HRI ruganalyse. Massagestoelen M650N

BH Shiatsu M650N Venice massagestoel

Nummer 1 van de meest verkochte Massagestoelen
Toppers
3.990,00 €
3.551,10 €
1.183,70 € incl. BTW kosteloos in 3X

Eigenschappen BH Shiatsu M650N Venice massagestoel

 
De BH Shiatsu massagestoelen zijn gebaseerd op de traditionele Japanse massagetechniek Shiatsu, wat letterlijk 'druk met de vingers' betekent. Deze techniek legt voornamelijk de nadruk op de behandeling van alle klinische symptomen die met de wervelkolom verband houden, waarbij voor verlichting en ontspanning wordt gezorgd in verschillende lichaamsdelen.

De naam Venice van de BH Shiatsu M650 massagestoel is geïnspireerd door de grachten van de unieke Italiaanse stad met dezelfde naam. De Venice massagestoel behandelt uw lichaam als een geheel van meridianen en energie-kanalen wat leidt tot het meest complete gevoel van welzijn en ontspanning.

· De M650 Venice is voorzien van het unieke Zero Gravity-systeem dwz dat behulp van rollers die geplaatst worden boven het hart (zoals bij astronauten tijdens het opstijgen), de zogenaamde Zero-G positie (Zero Gravity) bepaald wordt en vervolgens zal uw lichaamsgewicht gelijkmatig worden verdeeld over de gehele massagestoel.

· De gevolgen hiervan zijn dat u op een unieke manier kan ontspannen en alle sporen van stress zullen verdwijnen. Vermoeidheid zal plaatsmaken voor een prettig gevoel van welzijn.Type massages:
· Kneedmassage: Een intensieve massage met knedende bewegingen. Weldadig voor stijve en gespannen spieren. Met name in de onderrug en bovenop de schouders is deze techniek zeer effectief.
· Klopmassage: De kloppende massage voelt aan alsof de masseur ritmisch met de vuist op de spieren klopt. Deze massage werkt heel goed op stijve en vermoeide spieren en geven het lichaam een echte oppepper.
· Dual-action massage: Nieuwe techniek die gebruik maakt van zowel de kneed- als de klopmassage en die de spieren volledig ontspant.
· Shiatsu massage: Drukpuntenmassage waarbij de meridianen in het lichaam worden gestimuleerd, waardoor het lichaam zichzelf kan herstellen.
· Muzikale therapie: een combinatie van de verschillende typen massages waarbij uw favoriete muziek beluisterd kan worden.

Specificaties:

· Met de moderne LED backlight afstandsbediening kunt u uw massage volledig aanpassen aan uw persoonlijke eisen en bovendien worden alle delen van uw rug betrokken in de massage.

· De air armmassage zorgt voor optimale ontspanning en een aangenaam gevoel van lichtheid in de armen.

· Met behulp van de persoonlijke instellingen kunt u massages opnemen en in het geheugen bewaren.

· Tegelijkertijd geeft de stoel een vibratie massage die instelbaar is en voor optimale ontspanning en een aangenaam gevoel van lichtheid in de benen zorgt.

· De Spinal Adjustment Massage Theraphy beschikt over optische sensoren om schouders en lengte van de gebruiker te localizeren om op die manier een persoonlijke driedimensionale massage te geven.

· Heart Rate Indicator (HRI) analyse van uw rug, wat betekent dat de stresszones op uw rug geanalyseerd worden en op basis daarvan wordt uw rug volledig gemasseerd.

Extra's:

· De stoel past zich automatisch aan uw benen de positie van uw benen aan dankzij het intelligente regulatiesysteem waarover de stoel beschikt.

· Tevens kunt u tijdens de massage naar uw favoriete muziek luisteren met de op de stoel geplaatste stereo speakers en de meegeleverde hifi hoofdtelefoon.

Technische gegevens:
· Afmetingen: 130 x 95 x 131 cm.
· Gewicht: 97 kg.
 

Bezorgen BH Shiatsu M650N Venice massagestoel

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Verwachte levertijdBezorging 3-5 werkdagen
 • VoorraadLeverbaarDe informatie over de voorraad van het product wordt constant bijgehouden, fouten voorbehouden.
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

Bezorging 3-5 werkdagen

fitnessdigital biedt levering in 3-5 werkdagen van alle producten waar die informatie wordt gegeven op de website en wanneer de bestellingen zijn ontvangen vóór 14:30 op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. In geval van betaling via overboeking begint de levertijd op het moment dat het bedrag zichtbaar is op onze bankrekening. Voor producten van bepaalde leveranciers kan de levertijd iets afwijken. De klantenservice zal in dat geval contact met u opnemen.

Betaalmogelijkheden BH Shiatsu M650N Venice massagestoel

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  Productvergelijking BH Shiatsu M650N Venice massagestoel

  Beoordelingen van klanten over BH Shiatsu M650N Venice massagestoel

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over BH Shiatsu M650N Venice massagestoel

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.961 beoordelingen klanten294 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.020.610 verstuurde producten