606.803 tevreden klanten

Polar 91055255 Connected Smart weegschaal. Calorieën bijhouden is verleden tijd. Vanaf nu werk je met plezier aan je fitheid!

Beoordelingen van Polar Balance Bluetooth Zwart Weegschaal

2 Klantbeoordelingen 1
Fantastisch toestel!

Ik was al een tijdje aan het uitkijken naar een betrouwbare weegschaal, die heb ik nu gegarandeerd gevonden. Na 1 seconde geeft hij je juiste gewicht aan, synchroniseren met de polar flow app en je kan je gewicht mooi opvolgen, de app geeft zelfs aan of je minder cal moet binnennemen en/of meer activiteit moet doen, dit alles met mooie grafieken. Terwijl ik vroeger de weegbeurt al eens durfde over te slaan, sta ik nu elke ochtend op de polar balance! Kort samengevat prijs/kwaliteit een echte aanrader/topper!! Uiteraard was de service van fitnessdigital weer top! Goede communicatie en snelle levering! Voor een scherpe prijs uiteraard! Bedankt en tot de volgende aankoop!

55
5 Sterren5 Sterren
  • 1 van de 1 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
Polar balance weegschaal

Accurate weegschaal perfect werkend met de polar flow app. Synchroniseren met de polar loop is niet altijd mogelijk maar dat ligt aan de loop en niet aan de weegschaal. Gewoon Bluetooth verbinden met de app. Perfect.

45
4 Sterren4 Sterren
  • 0 van de 0 klanten vonden deze beoordeling nuttig
  • Is deze beoordeling handig voor u?Ja stemNee stem
2 Klantbeoordelingen 1

29.769 beoordelingen klanten122 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be968.254 verstuurde producten