634.163 tevreden klanten

Adidas Ontworpen om een functionele training mogelijk te maken. Gunstig voor de coördinatie en de ontwikkeling van kracht en mobiliteit. Smith machines, racks en power cages ADBE-10500

Adidas Home Rig

Aanbieding
699,99 €
499,00 €
166,33 € incl. BTW kosteloos in 3X

Eigenschappen Adidas Home Rig


Het monteren van uw perfecte huis sportschool kan haast niet meer eenvoudiger dan met de nieuwe nieuwe Adidas Home Rig. Doordat hij ontworpen is om de ruimte zo efficiënt mogelijk te gebruiken en het prodct eenvoudig te monteren en te demonteren is, kunt u met de Adidas Home Rig thuis het meeste uit uw ruimte halen.

Functionele training helpt om uw kracht op peil te houden. De oefeningen die bij deze trainingsstijl horen zijn gunstig voor de coördinatie en de ontwikkeling van kracht en mobiliteit. Tevens is deze manier van trainen uitermate geschikt om actief bezig te blijven.

De Adidas Home Rig is zeer stabiel, want hij is gemaakt van zeer duurzaam staal en bekleed met speciale verf die beschermt tegen krassen en slijtage. Deze Rig is dankzij de geintegreerde crossbar en de in hoogte verstelbare dip bars uitermate geschikt voor suspensie trainingen (met korte onderbrekingen) en voor trainingen die gebruikmaken van het lichaamsgewicht. 

Adidas-HomeRig-1

De basis bevat 13 verticale verstellingsniveaus. Hiernaast bevat de basis 6 zones om de schijven te bewaren, inclusief sluitingen voor uw veiligheid. Verder bevat het product twee chroomen steunen voor uw bar en twee met rubber bekleedde veiligheids pinnen. 

En dat is nog lang niet alles. De 4 verschillende carabiner haken bevatten een Lat pull down bar, met schuim beklede handgrepen en een enkel band. U kunt uw functionele training ook op de vloer uitoefenen, gebruikmakend van de in hoogte verstelbare voetplaat aan de achterzijde van de Rig. Hier kunt u ook een hoge en een lage carabinerhaak bevestiging met een katrol mechanisme terugvinden, dat u kunt gebruiken om extra weerstand toe te voegen aan uw training. 

De Adidas Home Rig is het middelpunt van uw thuis sportschool; een zeer flexibel apparaat dat uitermate geschikt is voor het uitvoeren van verschillende boven- en onderlichaam oefeningen. 


Product kenmerken

 • Duurzame massief stalen structuur, ontworpen voor functionele training, met hoek bout platen aan de vloer bevestigd

  Adidas-HomeRig-2

 • 13 in hoogte verstelbare posities voor bars en toevoegingen

  Adidas-HomeRig-3
 • Geïntegreerde lat voor lichaamsgewicht traing, zoals pull ups en suspensie training

  Adidas-HomeRig-4
 • 4 soorten carbiner toevoegingen - Lat pull down bar, rechte bar, dubbele met schuim bekleedde handgrepen en enkelband

  Adidas-HomeRig-5
 • Oplslagplaats om 6 gewichtsdics, de Olympische bar en the spring collars op te slaan

  Adidas-HomeRig-6

Gewicht en afmetingen

 • Afmetingen: 149 x 154 x 208 cm
 • Productgewicht: 76 kg
 • Maximaal gebruikersgewicht: 160 kg

Adidas-HomeRig-7

Bezorgen Adidas Home Rig

 • LeveringskostenGratis thuisbezorgd
 • Beschikbaarheid1e Week van MaartBesteld. Dit product is besteld bij de leverancier en zal in de 1e Week van Maart binnen komen. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar
 • Levering inWij leveren in heel België tot aan de eerste drempel, op de begane grond.

Wij doen onze uiterste best de bestelling zo snel mogelijk te leveren binnen de aangegeven levertijden.

Als u op het moment van de aflevering van de bestelling niet thuis bent, laat het transportbedrijf een bericht voor u achter en zij zullen contact met u opnemen om een tijd af te spreken voor de aflevering van de bestelling.

In het geval van een bestelling van meerdere producten, kan het zo zijn dat u de producten op verschillende tijden thuisbezorgd krijgt, omdat voor alle producten wordt gezocht naar een zo snel mogelijke levering.

In het geval dat de bestelling erg zwaar of groot is wordt het product geleverd tot aan de eerste drempel op de begane grond van uw huis.

Mocht u meer informatie willen of heeft u een vraag neem dan contact met ons via 038 08.13.41 of stuur een email naar klantenservice@fitnessdigital.be.

 • Verzendkosten
  Gratis

1e Week van Maart

Besteld. Dit product is besteld bij de leverancier en zal in de 1e Week van Maart binnen komen. Bestel nu om zeker te zijn van een exemplaar

Betaalmogelijkheden Adidas Home Rig

Sofortbankoverschrijving

Sofort is een TÜV goedgekeurde online bankoverschrijving. Betaal heel eenvoudig, veilig en snel met uw gegevens van internetbankieren. Sofort is te gebruiken bij zeer veel banken. In het betalingsformulier van Sofort kunt u zelf naar uw bank zoeken.

Overboeking

Uw bestelling wordt verstuurd zodra het bedrag via de overboeking door ons is ontvangen. Alle overboekingen dienen in Euros te zijn. U ontvangt een email met de benodigde gegevens om de overboeking te doen.

  Onder rembours

  U ontvangt uw bestelling op het door u geleverde adres en op dat moment betaalt u de bestelling contant aan de deur (Alleen voor bestellingen vanaf 150 €).

  creditcard

  Betaal uw bestellingen veilig met creditcard (Visa, MasterCard en American Express).

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 2 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 2 termijnen bij aankopen vanaf 90 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. De helft van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht en de andere helft na 30 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  Kosteloos betalen met creditcard in 3 termijnen

  Wij bieden de mogelijkheid te betalen met creditcard in 3 termijnen bij aankopen vanaf 150 € zonder hiervoor extra kosten te berekenen. Een derde van het totaalbedrag wordt onmiddelijk op het moment van de bestelling in rekening gebracht, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. De bestelling wordt onmiddelijk in behandeling genomen.

  creditcard

  Met creditcard (Verified by Visa / Mastercard SecureCode)

  PayPal

  Uw bestelling wordt geleverd zodra wij bevestiging van PayPal ontvangen van betaling van het totaalbedrag van uw bestelling. Wat is PayPal?

  In bepaalde gevallen (bij beperkte of onjuiste klantgegevens) kan een specifieke betaalmethode gevraagd worden van de klant of kunnen meer officiële documenten gevraagd worden

  De verzendkosten, de levertijd en het feit dat de bezorging gratis is (bij bestellingen van meer dan 40 Euro) zijn onafhankelijk van de betaalmethode die u kiest

  • 2 jaar
  • officieel dealer

  ***Als de garantietermijn op het product langer dan twee jaar is, wordt dat aangegeven in de productbeschrijving.  Garantie

  FitnessDigital is officieel dealer, dat betekent dat wij

  garanderen dat:

  • Het product nieuw is.
  • Het product in de originele verpakking zit.
  • Omdat wij officieel dealer zijn, aftersales service geven van alle producten van dit merk.

  Het merk

  adidas

  De Adidas Groep zet zich hard in om wereldleider te zijn in sportartikelen. Adidas richt zich vooral direct op de conusment en om die reden wordt er voortdurend hard gewerkt aan kwaliteitsverbetering, uiterlijk en image van hun producten om aan de verwachtingen van hun klanten te voldoen.

  Adidas is in de sportartikelenindustrie toonaangevend op het gebied van innovatie en design met als doelstelling sporters te helpen het maximale uit hun training te halen.

  adidas

  Productvergelijking Adidas Home Rig

  Beoordelingen van klanten over Adidas Home Rig

  5 Sterren
  0 %
  (0)
  4 Sterren
  0 %
  (0)
  3 Sterren
  0 %
  (0)
  2 Sterren
  0 %
  (0)
  1 Sterren
  0 %
  (0)
  0 van de 5

  Uw mening telt!
  Voor ons en voor andere klanten.

  Geef uw mening

  Vraag aan expert over Adidas Home Rig

  Hier vindt u vragen en antwoorden van klanten en experts.
  0 Vragen 0 Antwoorden

  Vragen? Neem contact met ons op.

  30.929 beoordelingen klanten222 gebruikers die op dit moment kopen op nl.fitnessdigital.be1.019.127 verstuurde producten